Få en tilpasset mailadresse og meget mere med G Suite

G Suite gør det muligt at arbejde online på en helt ny måde i din virksomhed.

Med G Suite kan du få en professionel mailadresse med din virksomheds domænenavn, f.eks. susanne@dinvirksomhed. Din virksomhed får også adgang til Googles digitale værktøjer såsom onlinelagerplads, delte kalendere og videokonferencer, der gør det indbyrdes samarbejde i dit team nemt og overskueligt.

Tilmeld dig G Suite.

Hvad kan du bruge G Suite til?

• Få en tilpasset mailadresse til din virksomhed: Ud over at bruge Google My Business-funktioner såsom Opslag og Fotos til at sætte ekstra fokus på dit brand kan du oprette en tilpasset mailadresse til hvert eneste medlem af dit team.
  • Foretag sikkerhedskopiering af arbejdsrelaterede mails og filer: Sørg for, at medlemmerne af dit team har adgang til deres arbejdsrelaterede konti, og at der foretages sikkerhedskopiering af deres mails og filer.
  • Få mulighed for at samarbejde i realtid via alle enheder: Dit team kan arbejde med dokumenter samtidigt, afholde videomøder og oprette interne projektwebsites hvor som helst via en hvilken som helst enhed.
  • Få nem adgang til alle dine værktøjer fra ét og samme sted: Alle dine arbejdsrelaterede værktøjer er samlet i én pakke, så medlemmerne af dit team har nem adgang til dem.
  • Få mulighed for at arbejde via alle enheder, selv uden internetforbindelse: Du kan få adgang til din indbakke når som helst og hvor som helst fra din bærbare computer, din mobiltelefon eller en delt computer. Det er ikke nødvendigt at have internetforbindelse. Du kan læse og skrive meddelelser, selvom du ikke har forbindelse til internettet, og meddelelserne er klar til at blive sendt, når du er online igen.
  • Få 99,9 % garanti for oppetid for din virksomheds indbakke: Brancheførende spamfiltre sikrer, at der ikke kommer junkmail i din indbakke.

Gå til Priser på G Suite for at få oplysninger om betalingsplaner.

Sådan fungerer G Suite sammen med dit domæne og din mailadresse

Når du tilmelder dig med henblik på oprettelse af en G Suite-konto, kan du enten købe et nyt domæne eller benytte et, du har i forvejen.

Med et domænenavn kan du og dit team bruge en bred vifte af G Suite-tjenester, heriblandt følgende:

• Gmail
  • Kalender
  • Drev-lagerplads
  • Google Docs-editorer, f.eks. dokumenter, regneark og dias
  • Hangouts Chat og Hangouts Meet
  • App Maker, Keep, Sites eller Jamboard

Bekræft dit domæne

Hvis du vil bruge G Suite sammen med et domæne, skal du bekræfte, at du ejer domænet. Vi leder dig gennem processen i forbindelse med tilmeldingen. Få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter dit domæne.

Opret en tilpasset mailadresse

Med G Suite kan du få en tilpasset mailadresse med det domænenavn, du har valgt til din virksomhed, f.eks. susanne@dinvirksomhed. En professionel mailadresse er med til at sikre, at kunderne har tillid til virksomheden, og du kan også oprette mailinglister for grupper, f.eks. salg@dinvirksomhed.

Når du har tilmeldt dig G Suite og bekræftet det valgte domæne, får du en trinvis vejledning i, hvordan du opretter en tilpasset mailadresse. Dette indebærer bl.a. ændring af MX-registrering for dit domæne. Find en trinvis vejledning vedrørende din domænehost.

Tips til at komme godt i gang

Brug nedenstående tjekliste, når du bruger G Suite. Kom godt i gang med alle disse emner i startguiden for små virksomheder.

Udvid alle Skjul alle
Administrer dit team
  • Rediger brugernavne og adgangskoder
  • Tilføj og slet brugere eller administratorer
  • Slå tjenester fra for nogle teams
  • Opgrader din lagerplads

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dit team.

Administrer dine møder og mails
  • Importér gamle mails
  • Opret en mailadresse for en gruppe
  • Giv brugerne en ekstra mailadresse (uden ekstra omkostninger)
  • Brug Hangouts Meet til videomøder
  • Giv andre adgang til din kalender
  • Beskyt din mailadresse

Få oplysninger om, hvordan du administrerer dine møder og mails.

Del filer og mapper med andre
  • Del store filer med andre, og vælg redigeringstilladelser
  • Sikkerhedskopiér og gem filer i skyen
  • Opret et projektwebsite til dit team
  • Giv flere teammedlemmer mulighed for at arbejde med dokumenter samtidigt

Få oplysninger om, hvordan du deler filer og mapper.

Arbejd med Docs
  • Arbejd med Microsoft-dokumenter
  • Opret og del virksomhedsskabeloner
  • Brug Docs på din mobilenhed
  • Arbejd uden internetforbindelse

Få oplysninger om, hvordan du arbejder med Docs.

Mobiladministration
  • Konfigurer grundlæggende eller avanceret mobiladministration for dit team
  • Hold virksomheds- og personoplysninger adskilt på Android-enheder
  • Hvidlist apps til dit team
  • Administrer og ryd data på enheder

Få flere oplysninger om mobiladministration.

Tips vedrørende administration
  • Identificer den konto, du bruger
  • Følg de optimale løsninger vedrørende sikkerhed
  • Opret rapporter og underretninger
  • Administrer fakturering
  • Tilføj et domæne uden ekstra omkostninger
  • Skab vækst i din virksomhed med Google

Få flere tips vedrørende administration.