Kommunicera med kunder som följde ditt företag eller fick välkomsterbjudanden

Kunder kan inte längre följa ditt företag på Google Sök eller i Google Maps-appen. Du kan inte längre skicka nya välkomsterbjudanden.

Befintliga välkomsterbjudanden visas nu som vanliga erbjudanden. De markeras som ”vilande” och visas inte längre för kunder. Du kan inte redigera vilande erbjudanden. Däremot kan du radera dem.

Du kan interagera med kunder via din profil utan följare eller välkomsterbjudanden. Du kan till exempel göra följande: