Oversikt for byråer

Med Google Min bedrift er det enkelt å administrere tilstedeværelsen din på nettet og komme i kontakt med nåværende og fremtidige kunder.

Tredjepartsbyråer kan bruke Google Min bedrift til å administrere små og mellomstore bedrifter eller kjedebedriftsklienter i én konto. Finn ut mer om hvordan du oppretter en organisasjonskonto i Google Min bedrift.

Fordeler

Tredjepartsbyråer kan bidra til å administrere sine klienters bedrifter på ulike måter:

• Administrer klientenes komplette bedriftsinformasjon ved hjelp av Google My Business API (hvis det er aktuelt).
  • Sørg for at klientene dine kan lese og svare på tilbakemeldinger fra kundene sine.
  • Bruk statistikk for å få innblikk i hvordan kunder benytter bedriftsoppføringene til klientene dine på nettet.
  • Administrer brukertilgangen til bestemte beliggenheter eller beliggenhetsgrupper.
  • Få tilgang til kundestøtte som er tilpasset tredjepartsbyråer.

Slik fungerer det

Når du har registrert byrået ditt på Google Min bedrift, oppretter du en organisasjon.

Third party agency overview

Med en organisasjonskonto kan byrået ditt administrere beliggenheter på vegne av bedriftseiere dere samarbeider med. Du kan legge til personer som eiere eller medlemmer i organisasjonen din, og de har ansvaret for å administrere beliggenheter. Brukere kan benytte en rekke funksjoner som er tilgjengelige via Google Min bedrift.

Tredjepartsbyråer bør administrere alle beliggenhetsgruppene sine i én organisasjonskonto. Vær oppmerksom på at organisasjonskontoer bare kan administrere oppføringer på vegne av andre bedriftseiere.

Google My Business API

Med dette API-et blir det enklere å administrere informasjon for klientene dine med programmer du utvikler. Finn ut mer om hvordan du ber om tilgang til API-et.

Bilder

Last opp bilder av høy kvalitet, slik at nåværende og fremtidige kunder kan se hvilke produkter og tjenester klientene dine tilbyr. Med bilder blir det enklere for folk å finne klientenes bedrifter overalt på Google via Søk og Maps.

Statistikk

Benytt statistikk til å finne ut hvordan brukere søker opp og har interaksjon med Google-oppføringene til klientene dine. Med statistikk blir det enklere å forstå hvordan du kan vise frem klientenes bedrifter på best mulig måte for å tiltrekke flere kunder.

Innlegg

Få kontakt med kunder via meldinger som legges til i bedriftsoppføringene til klientene dine på Google Søk og Google Maps. Med innlegg kan du kommunisere direkte med kundene til klientene dine, og presentere kunngjøringer, lansere tilbud, informere om nye eller populære varer eller opplyse om ting som skjer i bedriften din.

Annonsér på nettet

Knytt klientenes Google Min bedrift-kontoer til Google Ads for å øke den lokale tilstedeværelsen deres. Du kan bruke statistikk for å optimalisere annonsene dine og finne ut hvordan du kan nå ut til kunder på best mulig måte.

Finn ut mer om funksjonene som tilbys via Google Min bedrift.

Gode fremgangsmåter

Med Google Min bedrift-funksjonene (f.eks. innlegg, bilder osv.) kan bedrifter engasjere seg og bygge opp tillit hos kunder. Slik kan du hjelpe klientene dine med å få mest mulig ut av Google Min bedrift:

• Sørg for at bedriftsinformasjonen er oppdatert og nøyaktig for alle de administrerte beliggenhetene dine, slik at kunder kan nå ut til klientene dine på en enklere måte.
  • Fremhev kampanjer og tilbud ved hjelp av innlegg, og appellér direkte til de lokale kundene dine på Google Maps og Søk. Mange kunder leter etter kampanjer eller tilbud når de søker etter bedrifter på nettet. Klientene dine kan markedsføre salg, spesielle arrangementer og annet for potensielle kunder ved hjelp av strategisk tekst-, video- eller bildeinnhold.
  • Svar både på positive og negative anmeldelser for å bygge opp økt tillit hos kundene. Mange kunder sier at de bestemmer seg for om de skal benytte tjenestene til bedrifter ut fra anmeldelsene av bedriftsoppføringer.

Kontakt brukerstøtten

Hvis det oppstår problemer, kan du sende inn en forespørsel om brukerstøtte.

Tips for å gjøre forespørslene dine om brukerstøtte for Google Min bedrift mest mulig effektive:

• Legg inn all nødvendig informasjon i kontaktskjemaet for brukerstøtte.
  • Legg ved skjermdumper eller videoer for å illustrere problemet. Hvis det er mulig, er det lurt å ta med tidsstempel på skjermdumper, slik at det blir enklere for teamet å feilsøke problemet.
    Sørg for å skjule irrelevant eller sensitiv informasjon, for eksempel filnavn eller andres personopplysninger.
  • Hvis du sender inn en forespørsel vedrørende et problem som er relevant for flere oppføringer, er det lurt å legge inn alle de aktuelle oppføringene i et regneark.
  • Ikke send inn dupliserte forespørsler. Når gjentatte forespørsler sendes inn for det samme problemet, kan det oppstå forvirring og unødig tidsbruk.
    Merk: Hvis du trenger å sende inn en ny forespørsel om en pågående brukerstøttesak, må du merke deg ID-en for saken. ID-en for saken vises på emnelinjen i svaret du får fra brukerstøtteteamet.