Kom i gang med en bedriftsprofil for hoteller

Oversikt over Google-bedriftsprofiler

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.

Med Google-bedriftsprofiler kan hotelleiere administrere bedriftsinformasjonen sin i Google-produkter som Søk og Maps.

Fra bekreftede bedriftsprofiler kan hotelleiere gjennomgå trafikkberegninger, samle inn kundestatistikk, se og svare på Google-anmeldelser og sørge for at brukerne alltid får se oppdatert informasjon om det aktuelle hotellet.

Fordeler

Med en bedriftsprofil har du selv kontroll over informasjonen de potensielle kundene får se om bedriften din. Du kan administrere følgende bedriftsinformasjon:

• Endre informasjon om beliggenheten, for eksempel nettsted, fasiliteter og telefonnummer.
  • Svar på anmeldelser fra kunder.
  • Legg ut bilder av høy kvalitet.
  • Opprett annonser for å styrke bedriftens tilstedeværelse på nettet.
    • Det kan vises Google-søkeannonser ved siden av Google-søkeresultatene når folk søker etter produkter og tjenester du tilbyr. Disse kan opprettes på bakgrunn av informasjonen i bedriftsprofilen din.
    • Med Google Hotellannonser har de fremtidige besøkende en måte å bestille hotellrom på. Google viser hotellannonser for at det skal bli enklere for reisende å sammenligne blant annet priser, tilgjengelighet og bestillingsalternativer. Finn ut mer om Google Hotellannonser.

Slik får brukerne se informasjonen din

Når kunder søker etter en bedrift på Google, kan den aktuelle bedriftsinformasjonen bli vist i kunnskapspanelet i nærheten av søkeresultatene. Med kunnskapspanelet blir det enklere for kundene å oppdage og finne ut mer om hotellet ditt.

Kundene kan se forskjellig informasjon om hotellet ditt i kunnskapspanelet, blant annet

• nettsted
  • veibeskrivelse
  • telefonnummer
  • kundeanmeldelser
  • bilder
  • innlegg