Migrer et sted fra en personlig konto til en organisationskonto

Hvis du ejer steder på en personlig konto (dvs. en konto, som ikke er tilknyttet en organisation), kan du migrere disse steder til en virksomhedskonto. Når du føjer steder til en virksomhedskonto, kan du administrere dem som en del af din organisation.

Migrer selv

Du kan også selv migrere steder fra din personlige konto til virksomhedskontoen.

Migrer et enkelt sted

Sådan migrerer du et sted, du ejer på din personlige konto, til virksomhedskontoen:
  1. Log ind på virksomhedskontoen, anmod om adgang til det sted, du ejer på din personlige konto. Du skal angive en stedbaseret gruppe, som stedet skal tilføjes.
  2. Acceptér invitationen på din personlige konto. Det gør det muligt for organisationen at administrere samtlige steder i den stedbaserede gruppe.

Migrer flere steder

Sådan migrerer du flere steder, som du ejer, fra din personlige konto til virksomhedskontoen:

1. Log ind på din personlige konto, og overfør stederne til én enkelt stedbaseret gruppe.
  2. Tilføj din organisation som ejer af den stedbaserede gruppe på din personlige konto. Du skal bekræfte, at du angiver den rette organisation, ved at indtaste dens ticifrede organisations-id.
  3. Acceptér invitationen på din organisationskonto. Det vil gøre det muligt for organisationen at administrere samtlige steder i den stedbaserede gruppe.

Når et sted er blevet migreret, kan det være en god idé at fjerne stedet fra din personlige konto. Hvis du vil have din personlige konto føjet til en organisation, skal du fjerne eller overføre alle de steder, der er direkte ejet af din personlige konto.

Bemærk! Hvis du ikke har ejeradgang til et sted, skal du anmode om adgang hos ejeren af stedet for at få lov til at administrere det fra virksomhedskontoen.