Migrer et sted fra en personlig konto til en virksomhedskonto

Hvis du ejer steder på en personlig konto (dvs. en konto, som ikke er tilknyttet en organisation), kan du migrere disse steder til en virksomhedskonto. Når du føjer steder til en virksomhedskonto, kan du administrere dem som en del af din organisation.

Assisteret migrering

Overførselsanmodninger

Hvis du vil overføre steder fra en personlig konto til en virksomhedskonto, kan du starte en anmodning om assisteret masseoverførsel. Det gør du under fanen "Oversigt" på virksomhedskontoen:
  • Klik på kortet Har du eksisterende adresser, du vil overføre? under fanen "Oversigt". På de efterfølgende trin bliver du ført igennem processen for overførsel af steder.
  • Når du har indsendt anmodningen om overførsel af steder, tager det op til syv dage at behandle overførslen. Når den er færdig, vises de overførte steder under fanen "Administrer steder" på virksomhedskontoen.
Bemærk! Alle steder på en virksomhedskonto skal være i en stedbaseret gruppe. Alle de steder på din personlige konto, som ikke er en del af en stedbaseret gruppe, bliver placeret i en stedbaseret gruppe, som er oprettet af Google, i din organisation.

Ofte stillede spørgsmål

UDVID ALLE SKJUL ALLE

Jeg har flere personlige konti. Hvordan kan jeg flytte steder fra flere personlige konti til min virksomhedskonto?
Hvis du vil overføre steder fra flere personlige konti til en virksomhedskonto, skal du indsende flere overførselsanmodninger (én for hver personlig konto). Hver enkelt anmodning skal sendes fra fanen "Oversigt" på virksomhedskontoen.
Vil min personlige konto blive ved med at have adgang til de overførte steder?
Du har to muligheder, når du overfører steder:
  • Fjern overførte steder fra din personlige konto.
  • Bliv ved med at have adgang til overførte steder på din personlige konto samt på den nyligt tilføjede virksomhedskonto.
Vi anbefaler, at du fjerner stederne fra din personlige konto og derefter føjer din personlige konto til virksomhedskontoen for at blive ved med at have adgang.
Bemærk! Hvis du ikke fjerner stederne fra din personlige konto under overførslen, kan du ikke føje din konto til virksomhedskontoen eller nogen brugergruppe på kontoen.
Kan jeg overføre steder fra virksomhedskonti til andre virksomhedskonti?
Nej. Overførselsanmodninger kan kun bruges til overførsel af steder fra personlige konti til virksomhedskonti.
Vil steder på min personlige konto fremover automatisk blive føjet til virksomhedskontoen?
Nej. De steder, der føjes til din personlige konto, overføres ikke automatisk til virksomhedskontoen. Vi anbefaler, at du kun bruger virksomhedskontoen. Du kan føje de personer, der har brug for at have adgang til stederne, direkte til virksomhedskontoen.
Jeg valgte at fjerne steder fra min personlige konto efter overførslen. Hvordan kan jeg få adgang til disse steder med min personlige konto?
Du kan føje din personlige konto til virksomhedskontoen eller en brugergruppe i organisationen for at få adgang til steder i organisationen.

Migrer selv

Du kan også selv migrere steder fra din personlige konto til virksomhedskontoen.

Migrer et enkelt sted

Sådan migrerer du et sted, du ejer på din personlige konto, til virksomhedskontoen:
  1. Log ind på virksomhedskontoen, anmod om adgang til det sted, du ejer på din personlige konto. Du skal angive en stedbaseret gruppe, som stedet skal tilføjes.
  2. Acceptér invitationen på din personlige konto. Det gør det muligt for organisationen at administrere samtlige steder i den stedbaserede gruppe.

Migrer flere steder

Sådan migrerer du flere steder, som du ejer, fra din personlige konto til virksomhedskontoen:

1. Log ind på din personlige konto, og overfør stederne til én enkelt stedbaseret gruppe.
  2. Tilføj din organisation som ejer af den stedbaserede gruppe på din personlige konto. Du skal bekræfte, at du angiver den rette organisation, ved at indtaste dens ticifrede organisations-id.
  3. Acceptér invitationen på din organisationskonto. Det vil gøre det muligt for organisationen at administrere samtlige steder i den stedbaserede gruppe.

Når et sted er blevet migreret, kan det være en god idé at fjerne stedet fra din personlige konto. Hvis du vil have din personlige konto føjet til en organisation, skal du fjerne eller overføre alle de steder, der er direkte ejet af din personlige konto.

Bemærk! Hvis du ikke har ejeradgang til et sted, skal du anmode om adgang hos ejeren af stedet for at få lov til at administrere det fra virksomhedskontoen.