Yritysprofiiliin luominen autokaupalle

Jos haluat saada autokauppasi Yritysprofiilin omistajuuden Google Haussa ja Mapsissa, tarvitset profiilin ylläpitämiseen Google-tilin. Ennen kuin ilmoittaudut Yritysprofiilin omistajaksi, suosittelemme tutustumaan todennustapoihin.

Voit ylläpitää yksittäistä profiilia Haussa ja Mapsissa. Voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti käyttämällä Yritysprofiilien ylläpitoa. Jos haluat lisätä toisen profiilin, valitse Google Hausta kolmen pisteen valikko ja sitten Lisää uusi Yritysprofiili.

Useita Yritysprofiileja samalla autokaupalla

Autokaupoilla voi olla useita Yritysprofiileja Googlessa.

• Kaikilla autokaupoilla voi olla yksi profiili itse autokaupalle ja muita profiileja eri osastoja varten, esimerkiksi myynnille, varaosille ja palveluille. Kun profiilit on todennettu, täytä tämä lomake.
  • Uusien autojen jälleenmyyjät voivat myös luoda profiilin kullekin myynnissä olevalle automerkille.
  • Käytettyjen autojen jälleenmyyjillä ei voi olla omia profiileja myynnissä oleville automerkeille, koska merkit voivat vaihtua usein.

Profiilin luominen autokaupalle

Jos haluat lisätä profiilin kullekin myynnissä olevalle uusien autojen merkille, luo uusia profiileja. Jos haluat lisätä profiileja autokauppasi osastoille, luo uusi profiili käyttämällä kaupan ja osaston nimeä.

1. Kirjaudu Google-tilillesi tietokoneella tai luo tili.
    • Voit luoda Google-tilin käyttämällä autokauppasi sähköpostiosoitetta (esim. nimi@autokauppa.fi).
  2. Siirry profiilin luomiseen.
  3. Lisää autokauppasi nimi.
    • Jos näkyviin tulee ehdotuksia yrityksistä, voit valita autokauppasi listasta.
  4. Hae yrityksen toimiala.
  5. Valitse Seuraava.
    • Vinkki: Autokaupoille suositeltu toimiala on "Autoliike", huoltoliikkeille "Autohuolto" ja varaosaliikkeille "Autotarvikeliike".
  6. Jos palvelet asiakkaita yrityksesi osoitteessa, valitse Kyllä ja sitten Seuraava.
  7. Lisää autokaupan osoite.
  8. Valitse Seuraava.
    • Voit myös lisätä kartalle paikkamerkin autokaupan kohdalle.
    • Vinkki: Jos palvelet asiakkaita muualla kuin yrityksesi osoitteessa, voit lisätä palvelualueesi.
  9. Lisää kauppasi ensisijainen puhelinnumero tai verkkosivuston URL-osoite.
  10. Valitse Jatka.
  11. Tee todennus loppuun.
    • Jos haluat todentaa yhteytesi autokauppaan nyt, valitse haluamasi todennustapa.
    • Jos haluat tehdä todennuksen myöhemmin, klikkaa Todenna myöhemmin ja sitten Myöhemmin. Autokaupan profiili on todennettava, ennen kuin voit ylläpitää sitä.
    • Jos sinulla ei ole valtuuksia ylläpitää Yritysprofiilia, ota yhteyttä henkilöön, jolla on nämä valtuudet ja joka voi tehdä todennuksen loppuun. Jos joku omistaa autokauppasi profiilin, voit pyytää profiiliin omistajuutta.

Ota yhteyttä

Kun kaikki profiilisi on todennettu, ota yhteyttä tukeen ja pyydä, että osastot merkitään autokaupallesi kuuluviksi. Pyydä osaston tunnistetta.