Interactie hebben met klanten die uw bedrijf hebben gevolgd of welkomstaanbiedingen hebben gekregen

Klanten kunnen uw bedrijf niet meer volgen op Google Zoeken of via de Google Maps-app. U kunt geen nieuwe welkomstaanbiedingen meer sturen.

Bestaande welkomstaanbiedingen worden nu getoond als gewone aanbiedingen, die worden gemarkeerd als In behandeling en niet meer worden weergegeven aan klanten.

U kunt contact leggen met klanten via uw profiel zonder volgers of welkomstaanbiedingen. U kunt bijvoorbeeld: