Tietoja seuraajista

Asiakkaat voivat seurata yritystäsi Google Mapsissa pysyäkseen ajan tasalla tarjonnastasi.

Tämä ominaisuus on Google Maps ‑sovelluksen käyttäjien saatavilla useimmissa maissa. Yritykset voivat nähdä seuraajansa Google My Business ‑sovelluksessa.

Toiminta

Kun asiakkaat löytävät yrityksesi Google Mapsissa, he voivat alkaa seurata sitä. Yritystäsi seuraavat käyttäjät saavat sitä koskevia ilmoituksia Mapsin Sinulle-välilehdellä.

Näet seuraajat seuraavasti:

1. Avaa puhelimellasi tai tabletillasi My Business ‑sovellus My Business.
  2. Napauta alareunasta Asiakkaat ja sitten Seuraajat.

Näytä seuraajat

Näet seuraajaluettelon seuraavasti:

1. Avaa puhelimellasi tai tabletillasi My Business ‑sovellus My Business.
  2. Napauta alareunasta Asiakkaat ja sitten Seuraajat.
  3. Näet seuraajien kokonaismäärän ja luettelon uusimmista seuraajistasi.

Ilmoitusasetusten päivittäminen

Saat ilmoituksia uusista seuraajista.

Päivitä ilmoitusasetuksesi seuraavasti:

1. Avaa puhelimellasi tai tabletillasi My Business ‑sovellus My Business.
  2. Napauta alareunasta Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Ilmoitukset