Redigera attribut i Företagsprofil

Du kan välja olika attribut för att visa information om ditt företag för kunderna. Du kan ange om företaget erbjuder uteservering eller Wi-Fi. Välj relevanta och korrekta attribut för din företagsprofil så att ditt företag sticker ut online.

Attributen visas i din företagsprofil på Google Sök, Google Maps, Google Pay samt andra produkter och tjänster från Google. Om du lägger till vissa attribut i din profil kan ditt företag synas i sökresultaten när människor söker efter platser med de attributen på Google Sök, Google Maps, Google Pay samt andra produkter och tjänster från Google.

Så fungerar det

Du kan redigera vissa faktaattribut om ditt företag direkt. Många attribut är dock också beroende av information från kunder som besöker ditt företag.

Tips!

• Vissa attribut är bara tillgängliga i särskilda länder och regioner eller för vissa företagskategorier. Beroende på typen av verksamhet kan du t.ex. se attributalternativ för godkända betalningstyper, tillgänglighetsalternativ eller om företaget ägs av kvinnor.
  • Attributnamnen kan ändras med tiden så att de motsvarar hur människor söker efter företag.

Redigera ett attribut

1. Gå till din företagsprofil. Läs om hur du hittar din profil.

2. Så här redigerar du din företagsinformation:
    • Med Google Sök: Välj Redigera profil.
    • Med Google Maps: Välj Redigera profil och sedan Företagsinformation.
  3. Välj fliken Mer högst upp.
  4. Välj kategorin som du vill ändra.
  5. Välj Ja eller Nej bredvid attributet.
  6. Välj Spara när du är klar.

Dina attribut kan visas i andra produkter eller tjänster från Google som Google Sök, Google Maps, Google Pay samt andra produkter och tjänster från Google.