Kenmerken in uw bedrijfsprofiel bewerken

U kunt verschillende kenmerken selecteren om klanten informatie te geven over uw bedrijf. U kunt aangeven of uw bedrijf bepaalde voorzieningen heeft, zoals zitplaatsen buiten of wifi. Selecteer relevante, correcte kenmerken voor uw bedrijfsprofiel, zodat uw bedrijf online opvalt.

De kenmerken worden getoond in uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken, Google Maps, Google Pay en andere producten en services van Google. Als u bepaalde kenmerken aan uw profiel toevoegt, kan uw bedrijf worden getoond in de zoekresultaten wanneer gebruikers op Google Zoeken, Google Maps, Google Pay en andere Google-producten en -services zoeken naar plaatsen met deze kenmerken.

Hoe het werkt

U kunt bepaalde feitelijke kenmerken van uw bedrijf rechtstreeks bewerken. Veel kenmerken zijn echter ook afhankelijk van feedback van klanten die uw bedrijf bezoeken.

Tips:

• Sommige kenmerken zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen of regio's, of alleen voor bepaalde bedrijfscategorieën. Afhankelijk van het type bedrijf kunt u bijvoorbeeld kenmerken zien voor geaccepteerde betaalmiddelen, toegankelijkheidsopties en of het bedrijf wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer.
  • Kenmerknamen kunnen in de loop van de tijd veranderen, zodat ze beter aansluiten bij de manieren waarop mensen naar bedrijven zoeken.

Een kenmerk bewerken

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden

2. Uw bedrijfsinformatie bewerken:
    • Selecteer in Google Zoeken de optie Profiel bewerken.
    • Selecteer in Google Maps Profiel bewerken en danBedrijfsinformatie.
  3. Selecteer bovenaan het tabblad Meer.
  4. Selecteer de categorie die u wilt wijzigen.
  5. Selecteer naast het kenmerk de optie Ja of Nee.
  6. Als u de kenmerken heeft geüpdatet, selecteert u Opslaan.

Uw kenmerken kunnen worden getoond in andere producten of services van Google, zoals Google Zoeken, Google Maps, Google Pay en andere Google-producten en -services.