Om Indsigt

Indsigt giver dig et indblik i, hvordan andre finder din virksomhedsprofil på nettet. Da mange kunder finder virksomheder via Google Søgning og Maps, fokuserer Indsigt på, hvordan kunderne bruger Søgning og Maps til at finde din fortegnelse, og hvad de gør, når de finder den. Du kan få indsigt for individuelle virksomhedsprofil eller for flere på én gang.

Bemærk: Dine data for de sidste par dage kan fremstå i justeret form, mens vi vurderer og præciserer deres nøjagtighed.

Sådan fungerer det

Sådan finder kunderne din virksomhedsprofil

I denne del af Indsigt kan du se, hvor mange kunder der har fundet dig, og hvordan de fandt dig. Klik eller tryk på diagrammet i betjeningspanelet for at se den procentdel af alle kunder, der har fundet dig via en af de respektive metoder:

• Direkte søgninger: En kunde søgte direkte efter dit virksomhedsnavn eller din virksomhedsadresse.
  • Søgeordsbaserede søgninger: En kunde søgte efter en kategori, et produkt eller en tjeneste, som du tilbyder, og din virksomhedsprofil blev vist.
  • Brandede søgninger: En kunde søgte efter et brand, der er relateret til din virksomhed. Denne kategori vises kun, hvis din virksomhedsprofil er blevet vist mindst én gang for en brandet søgning.
  • Søgninger i alt: Det samlede antal direkte, søgeordsbaserede og brandede søgninger.

Vil du gerne nå ud til potentielle kunder, der endnu ikke har opdaget din virksomhed? Prøv at køre en annonce på Google.

Bemærk! Denne graf viser antallet af personer, der søgte efter din virksomhed ud fra navn eller kategori. Disse søgninger beregnes individuelt, så hvis en bruger foretog en søgeordsbaseret søgning og derefter en direkte søgning, tæller vi disse som to søgninger (eller en i hver sektion).

Søgeforespørgsler

Søgeforespørgsler viser de forespørgsler, der bruges til at finde din virksomhed på Google. På fanen Indsigt kan du spore almindelige termer og søgetendenser for din virksomhed. Disse forespørgsler kan hjælpe dig med at oprette bedre indlæg med Google og sågar Ads til at engagere dine kunder.

I sektionen Søgeforespørgsler fokuseres der på de termer, som dine kunder har brugt til at finde din virksomhed via lokal søgning og Maps.

Du kan se, hvilke forespørgsler der er blevet brugt i sidste uge, måned eller kvartal. For at beskytte brugerens personlige oplysninger kan du kun se forespørgsler, der opfylder vores krav med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger.

Se, hvordan du forbedrer din lokale rangering på Google.

Nu, hvor du ved, hvilke forespørgsler dine kunder bruger, kan du begynde at oprette indlæg eller annoncer, så du kan udnytte din viden i praksis.

Her finder kunderne dig på Google

I denne sektion af Indsigt kan du se, hvor mange kunder der har fundet din virksomhed via Google Søgning eller Google Maps. Du kan se, hvor mange visninger din virksomhedsprofil har opnået via hver af disse tjenester:

• Visning på Søgning: En kunde fandt din virksomhed via Google Søgning. Vises som "Søgevisninger" i masserapporter.
  • Visninger i Maps: En kunde fandt din virksomhed via Google Maps. Vises som "Kortvisninger" i masserapporter.
  • Visninger i alt: Det samlede antal visninger i både Google Søgning og Google Maps.

Hvis du vil se flere detaljer om, hvor mange kunder der fandt din virksomhed via et bestemt produkt en bestemt dag, skal du gøre følgende:

1. Vælg den dag, du er interesseret i.
    • Computer: Placer markøren over dagen.
    • Mobil: Tryk på dagen.
  2. Til højre for grafen skal du markere afkrydsningsfelterne for at slå filtre til og fra.

Bemærk! Dette repræsenterer visninger af din virksomhed i forskellige sektioner på Søgning og Maps. Vi viser det samlede antal visninger. Hvis den samme bruger har set din virksomhed både på Søgning og Maps, tæller det som to visninger.

Kundehandlinger

Denne sektion viser, hvad kunderne har gjort, når de har fundet din fortegnelse på Google. Grafen viser, hvor mange kunder der har gennemført følgende typer handlinger, når de har set din fortegnelse:

• Besøgt dit website: En kunde har set på dit website. Vises som "Websitehandlinger" i masserapporter.
  • Anmodet om rutevejledning: En kunde har anmodet om rutevejledning til din virksomhed. Vises som "Handlinger for rutevejledninger" i masserapporter.
  • Ringet til dig: En kunde har ringet til din virksomhed. Vises som "Handlinger for telefonopkald" i masserapporter.
  • Handlinger i alt: De samlede kundehandlinger for website, rutevejledning og opkald.

Hvis du vil se, hvor mange kunder der fuldførte en handling en bestemt dag, skal du gøre følgende:

1. Vælg den dag, du er interesseret i.
    • Computer: Placer markøren over dagen.
    • Mobil: Tryk på dagen.
  2. Til højre for grafen skal du markere afkrydsningsfelterne for at slå filtre til og fra.

Bemærk! Denne graf viser det samlede antal gange, nogen klikkede på en af handlingerne (f.eks. "Anmodet om rutevejledning"). Det betyder, at hvis en enkelt bruger anmoder om rutevejledning til en virksomhed 100 gange inden for en enkelt dag, registrerer vi 100 anmodninger.

Anmodninger om rutevejledning

Denne sektion viser, hvor på kortet kunder har befundet sig, når de har anmodet om rutevejledning til din virksomhed.

Dit sted er markeret på det viste kort, og du kan ligeledes se de mest populære steder, hvorfra folk har anmodet Google Maps om rutevejledning til din adresse. Du kan også se det samlede antal anmodninger opdelt efter by eller nabolag.

Du kan zoome ind og ud på kortet ved hjælp af kontrolelementerne i nederste højre hjørne.

Bemærk! Denne graf viser antallet af unikke brugere på hvert kildested (dvs. postnummer, by og land). Det betyder, at der kun registreres én anmodning, selvom en bruger anmoder om rutevejledning til en virksomhed 100 gange inden for det aktuelle tidsrum.

Telefonopkald

Denne sektion viser, hvornår og hvor ofte kunder har ringet til din virksomhed via din virksomhedsfortegnelse.

I grafen over det samlede antal opkald kan du se tendenserne i kundernes telefonopkald baseret på enten Ugedag eller Tidspunkt på dagen. Du kan bruge disse oplysninger til at se, hvornår der er flest opkald.

På rullemenuen øverst til højre kan du justere tidsrammen for at få vist data fra sidste uge, måned eller kvartal.

Bemærk! Dette repræsenterer antallet af klik på opkaldsknappen på din virksomhedsprofil. Hvis brugeren kopierer nummeret og ringer til det manuelt eller afslutter opkaldet, før der er oprettet forbindelse, vil du kunne opleve forskelle mellem antallet af telefonopkald på siden Indsigt og det faktiske antal opkald, som din virksomhed modtager.

Billeder

Denne sektion viser antallet af billeder, der er knyttet til din fortegnelse, og den viser også, hvor ofte de er blevet set sammenlignet med billeder fra lignende virksomheder via følgende grafer:

• Billedvisninger: Hvor mange gange dine billeder er blevet set.
  • Antal billeder: Hvor mange billeder du har uploadet til din virksomhedsprofil.

På rullemenuen øverst til venstre kan du justere tidsrammen for at få vist data fra sidste uge, måned eller kvartal. Hold markøren over en specifik dag på grafen for kun at få vist data for den pågældende dag.

Hvis der er nok virksomheder i området, som minder om din virksomhed, sammenligner linjerne på grafen dine billeddata med billeddata for virksomheder, der minder om din. Hvis du f.eks. har en restaurant, kan din virksomhed blive sammenlignet med andre restauranter i dit område. I højre side af grafen ser du det samlede antal billeder baseret på de valgte datapunkter.

Disse sektioner har følgende etiketter i indsigtsrapporter for flere fortegnelser:

• Ejerbilleder i alt
  • Visninger af ejerbilleder
  • Kundebilleder i alt
  • Visninger af kundebilleder

Bemærk! Dette repræsenterer visninger af alle dine billeder. Hvis den samme bruger ser flere billeder, registreres flere visninger.

Det, din virksomhed er kendt for

Dette afsnit af Indsigt viser kundernes meninger om din restaurant eller café (f.eks. hyggelige, romantiske eller bemærkelsesværdige cocktails).

Da kundernes meninger er baseret på deres oplevelser, er oplysningerne subjektive. De anses for at være værdifulde for andre kunder, da de beskriver følelsen og stemningen for det pågældende sted. Vi fjerner ikke disse oplysninger, medmindre det kan bevises, at de er ukorrekte.