Kom godt i gang med Effektivitet

Effektivitet giver dig et indblik i, hvordan andre finder din Google Virksomhedsprofil. Mange kunder finder virksomheder på Google Søgning og Maps, og Effektivitet fokuserer derfor på, hvordan kunderne bruger Søgning og Maps til at finde din profil, og hvad de gør, når de har fundet den. Du kan få effektiviteten for individuelle eller flere profiler.

Få oplysninger om, hvordan du forbedrer din lokale rangering på Google.

Sådan fungerer Effektivitet

Få flere oplysninger om, hvordan kunderne finder din virksomhedsprofil

Sektionen "Sådan finder kunder din profil" i Effektivitet viser, hvor mange kunder der finder dig, og hvordan de finder dig. Klik eller tryk på diagrammet i kontrolpanelet for at se den procentdel af alle kunder, der har fundet dig via en af de respektive metoder:

• Direkte søgninger: En kunde søgte direkte efter dit virksomhedsnavn eller din virksomhedsadresse.
  • Søgeordsbaserede søgninger: En kunde søgte efter en kategori, et produkt eller en tjeneste, som du tilbyder, og din profil blev vist.
  • Brandbaserede søgninger: En kunde søgte efter et brand, der er relateret til din virksomhed. Denne kategori vises kun, hvis din profil er blevet vist mindst én gang for en brandbaseret søgning.
  • Antal søgninger i alt: Det samlede antal direkte, søgeordsbaserede og brandbaserede søgninger.

Kør en annonce på Google for at tiltrække personer, der endnu ikke har fundet din profil.

Tip! På denne graf kan du se, hvor mange personer der har søgt efter din virksomhed ud fra navn eller kategori. Disse søgninger beregnes individuelt, så en søgeordsbaseret søgning og derefter en direkte søgning tælles som 2 søgninger (eller en i hver sektion).

Se, om kunderne har fundet dig på Søgning eller Maps

Sektionen "Her finder kunderne dig på Google" i effektiviteten viser, hvor mange kunder der finder dig via Google Søgning eller Google Maps. Du kan se, hvor mange gange din profil er blevet vist, via en af disse tjenester:

• Visning på Søgning: En kunde fandt din virksomhed via Google Søgning. Disse vises som "Søgevisninger" i masserapporter.
  • Visninger i Maps: En kunde fandt din virksomhed via Google Maps. Disse vises som "Maps-visninger" i masserapporter.
  • Visninger i alt: Det samlede antal visninger i både Google Søgning og Google Maps.

Hvis du vil se flere detaljer om, hvor mange kunder der fandt din virksomhed via et bestemt produkt en bestemt dag, skal du gøre følgende:

1. Vælg dagen.
    • På en computer: Placer markøren over dagen.
    • Mobil: Tryk på dagen.
  2. Til højre for grafen skal du klikke på afkrydsningsfelterne for at slå filtre til og fra.

Tip! Tallene repræsenterer antal visninger af din virksomhed i forskellige sektioner på Søgning og i Maps. Effektiviteten viser det samlede antal visninger. Hvis den samme bruger har set din virksomhed både på Søgning og Maps, tæller Effektivitet dette som 2 visninger.

Få flere oplysninger om kundeaktivitet på din profil

Sektionen "Kundehandlinger" viser, hvad kunderne gjorde, da de havde fundet din virksomhedsprofil. Grafen viser, hvor mange kunder der gennemførte følgende typer handlinger, når de havde set din profil:

• Besøgte dit website: En kunde gik til dit website. Dette vises som "Websitehandlinger" i masserapporter.
  • Anmodede om rutevejledning: En kunde anmodede om rutevejledning til din virksomhed. Dette vises som "Handlinger for rutevejledninger" i masserapporter.
  • Ringede til dig: En kunde ringede til din virksomhed. Dette vises som "Handlinger for telefonopkald" i masserapporter.
  • Handlinger i alt: Dette henviser til det samlede antal gange, kunder besøgte dit website, anmodede om rutevejledning og ringede til dig.

Hvis du vil se, hvor mange kunder der fuldførte en handling en bestemt dag, skal du gøre følgende:

1. Vælg en dag.
    • På en computer: Placer markøren over dagen.
    • Mobil: Tryk på dagen.
  2. Til højre for grafen skal du klikke på afkrydsningsfelterne for at slå filtre til og fra.

Tip! Denne graf viser det samlede antal gange, der er blevet klikket på en handling, f.eks. "Ring". Der registreres 3 opkald, når én bruger ringer til en virksomhed 3 gange på en dag.

Om data om telefonopkald fra kunder

Denne sektion viser, hvornår og hvor ofte kunder har ringet til din virksomhed via din virksomhedsfortegnelse.

I grafen over det samlede antal opkald kan du se tendenserne i kundernes telefonopkald baseret på enten Ugedag eller Tidspunkt på dagen. Du kan bruge disse oplysninger til at se, hvornår der er flest opkald.

Du kan justere tidsrammen for at sortere data fra den seneste uge eller måned eller det seneste kvartal via rullemenuen øverst til højre.

Tip! Dette tal repræsenterer antallet af klik på opkaldsknappen på din virksomhedsprofil. Hvis brugeren kopierer nummeret og ringer til det manuelt eller afbryder opkaldet, før der er oprettet forbindelse, kan der være forskel på antallet af telefonopkald på siden Effektivitet og det faktiske antal opkald til din virksomhed.

Få oplysninger om, hvad din virksomhed er kendt for

Dette afsnit af Effektivitet viser kundernes meninger om din restaurant eller café. Det kan f.eks. være, at din restaurant er hyggelig, romantisk eller tilbyder gode cocktails.

Da kundernes meninger er baseret på deres oplevelser, er oplysningerne subjektive. Det skal beskrive et steds stemning og atmosfære. Vi fjerner ikke disse oplysninger, medmindre det kan bevises, at de er ukorrekte.