Comencar a utilitzar la funció Rendiment

La funció Rendiment et proporciona una visió més detallada de la manera en què els usuaris troben el teu perfil d'empresa a Google. Com que molts clients troben empreses a la Cerca de Google i a Maps, el rendiment se centra en la manera com els clients utilitzen aquests dos productes per trobar el teu perfil, i en què fan un cop el troben. Pots obtenir el rendiment de perfils individuals o de diversos perfils.

Obtén informació sobre com pots millorar la classificació local a Google.

Entendre com funciona el rendiment

Saber com troben els clients el teu perfil d'empresa

La secció "Com troben els clients el teu perfil" del rendiment mostra quants clients t'han trobat i com ho han fet. Fes clic al gràfic del tauler o toca'l per veure el percentatge dels clients que t'han trobat amb cadascun d'aquests mètodes:

• Cerques directes: un client ha cercat directament el nom o l'adreça de l'empresa.
  • Cerques indirectes: un client ha cercat una categoria, un producte o un servei que ofereixes i s'ha mostrat el teu perfil.
  • Cerques de marca: un client ha cercat la teva marca o una marca relacionada amb la teva empresa. Aquesta categoria només es mostra si el teu perfil ha aparegut almenys una vegada en una cerca de marca.
  • Total de cerques: el total de cerques directes, indirectes i de marca.

Per atreure persones que encara no han trobat el teu perfil, publica un anunci a Google.

Nota: aquest gràfic mostra la quantitat de persones que han cercat la teva empresa pel nom o per la categoria. Aquestes cerques es calculen individualment, de manera que una cerca indirecta i una cerca directa posterior es comptaran com dues cerques, una en cada secció.

Saber si els clients t'han trobat a la Cerca o a Maps

La secció "On et troben els clients a Google" del rendiment mostra quants clients t'han trobat a través de la Cerca de Google o de Google Maps. Pots veure el nombre de visualitzacions que ha rebut el teu perfil a través de cadascun d'aquests serveis:

• Visualitzacions a la Cerca: un client ha trobat la teva empresa a través de la Cerca de Google. Es mostren com a "Visualitzacions de la Cerca" als informes massius.
  • Visualitzacions a Maps: un client ha trobat la teva empresa a través de Google Maps. Es mostren com a "Visualitzacions de Maps" als informes massius.
  • Total de visualitzacions: nombre total de visualitzacions, tant a la Cerca de Google com a Google Maps.

Per accedir a la informació detallada sobre la quantitat de clients que han trobat la teva empresa en un producte i dia concrets:

1. Selecciona el dia.
    • A l'ordinador: col·loca el cursor sobre el dia.
    • Al mòbil: toca el dia.
  2. A la part dreta del gràfic, fes clic a les caselles de selecció per activar i desactivar els filtres.

Nota: aquestes dades indiquen les visualitzacions de la teva empresa en diverses seccions de la Cerca i de Maps. El rendiment mostra el nombre total de visualitzacions. Si el mateix usuari ha vist la teva empresa tant a la Cerca com a Maps, al rendiment es comptarà com dues visualitzacions.

Saber l'activitat dels clients al teu perfil

La secció "Accions dels clients" mostra com s'han comportat els clients després de trobar el teu perfil d'empresa. El gràfic mostra quants clients han completat els tipus d'accions següents en veure el teu perfil:

• Han visitat el lloc web: un client ha visitat el teu lloc web. Es mostren com a "Accions de lloc web" als informes massius.
  • Han sol·licitat indicacions: un client ha sol·licitat indicacions per arribar a la teva empresa. Es mostren com a "Accions d'indicacions" als informes massius.
  • T'han trucat: un client ha trucat a la teva empresa. Es mostren com a "Accions de trucada telefònica" als informes massius.
  • Total d'accions: fa referència al nombre total de clients que han visitat el teu lloc web, han sol·licitat indicacions i t'han trucat.

Per veure quants clients han dut a terme una acció en un dia concret:

1. Selecciona un dia.
    • A l'ordinador: col·loca el cursor sobre el dia.
    • Al mòbil: toca el dia.
  2. A la part dreta del gràfic, fes clic a les caselles de selecció per activar i desactivar els filtres.

Nota: aquest gràfic mostra el nombre total de vegades que algú ha fet clic en una acció, com ara "Truca". Si un mateix usuari truca a una empresa tres vegades en un dia, al rendiment es comptarà com tres trucades.

Entendre les dades de les trucades telefòniques dels clients

Aquesta secció mostra quan i amb quina freqüència et truquen els clients a través de la fitxa d'empresa.

Al gràfic Total de trucades, pots veure tendències en les trucades dels clients per Dia de la setmana o per Hora del dia. Aquesta informació et servirà per saber quan truquen més els teus clients.

Pots ajustar el període de temps per ordenar les dades de la darrera setmana, del darrer mes o del darrer trimestre mitjançant el menú desplegable de l'extrem superior dret.

Nota: aquesta mètrica representa el nombre de clics que s'han fet al botó Truca del teu perfil d'empresa. Si l'usuari copia el número i el marca manualment, o si finalitza la trucada abans que es connecti, pot ser que hi hagi alguna discrepància entre la xifra de trucades telefòniques de la pàgina de rendiment i el nombre de trucades que ha rebut la teva empresa.

Saber per què és coneguda la teva empresa

Aquesta secció del rendiment proporciona les opinions dels clients sobre el teu restaurant o cafeteria. Per exemple, pot indicar que el restaurant és acollidor, romàntic o que ofereix còctels de qualitat.

Com que les opinions dels clients es basen en la seva pròpia experiència, es tracta d'una informació subjectiva. Serveixen per descriure l'ambient d'un lloc. No traurem aquesta informació, llevat que sigui falsa.