Over posts voor lokale bedrijven

Door posts te gebruiken, kunt u via uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken en Maps in contact komen met bestaande en potentiële klanten. U kunt posts met aankondigingen, aanbiedingen, nieuwe of populaire artikelen op voorraad of informatie over evenementen maken en rechtstreeks met uw klanten delen.

Voordelen

Als klanten uitgebreidere toegang hebben tot uw bedrijfsinformatie en updates, kunnen ze beter onderbouwde aankoopbeslissingen nemen wanneer ze browsen. Uw voordelen:

• U kunt rechtstreeks communiceren met lokale klanten.
  • U kunt de klantbeleving verbeteren met actuele informatie.
  • U kunt uw producten en services, speciale aanbiedingen, evenementen, acties en nieuws onder de aandacht brengen.
  • U kunt via video's en foto's interactie hebben met uw klanten.

Hoe het werkt

Posts kunnen tekst, foto's en video's bevatten om een bedrijfsprofiel te promoten. Gebruikers kunnen posts bekijken op de volgende plaatsen:

• Op mobiele apparaten: op het tabblad Updates of Overzicht in uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken en Maps (op basis van verschillende signalen)
  • Op een computer: in het gedeelte 'Van de eigenaar' in uw bedrijfsprofiel op Zoeken en Maps
  • Websites van Google-bedrijfsprofielen

Tip:: Posts ouder dan 6 maanden worden gearchiveerd, tenzij er een periode is opgegeven. Meer informatie over hoe u de status van posts voor uw Bedrijfsprofiel kunt bijhouden

Typen posts

Belangrijk: Posts met een telefoonnummer kunnen worden geweigerd.

Elk type post geeft uw doelgroep specifieke informatie en biedt u de mogelijkheid een actieknop aan uw post toe te voegen.

• Aanbiedingen: Informeer klanten over promotieacties of aanbiedingen van uw bedrijf. Posts over aanbiedingen vereisen een titel, een begin- en einddatum en een begin- en eindtijd. De actieknop Aanbieding bekijken wordt automatisch toegevoegd aan de post. U kunt ook een foto/video, beschrijving, kortingscode, link en algemene voorwaarden toevoegen. Een pizzeria kan bijvoorbeeld twintig procent korting op grote pizza's adverteren gedurende een week. Aanbiedingen komen bovenaan uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken en Maps te staan. Ook worden ze samen met alle andere posts op het tabblad Updates getoond.
  • Updates: Geef algemene informatie over uw bedrijf op. U kunt een foto of video, een beschrijving en een actieknop toevoegen. Een restaurant kan bijvoorbeeld een post maken om een nieuw gerecht te promoten.
    • In sommige landen kan een bedrijfsprofiel op Google ook automatisch posts voorstellen op basis van 4- of 5-sterrenreviews van klanten. U ziet deze voorgestelde posts als u inlogt om uw bedrijfsprofiel te beheren of via e-mailmeldingen.
  • Evenementen: Promoot een evenement bij uw bedrijf. Posts over evenementen vereisen een titel, een begin- en einddatum en een begin- en eindtijd. Als er geen begin- en eindtijd worden opgegeven, stelt het systeem standaard 24 uur in op de datum waarop de post wordt gepubliceerd. Deze posts kunnen ook een foto, video, beschrijving en actieknop bevatten. Een boekwinkel kan bijvoorbeeld een signeersessie van een lokale auteur of een bijeenkomst van een leesclub aankondigen. Evenementen die aan de vereisten voldoen, kunnen ook worden weergegeven op het tabblad Overzicht in uw bedrijfsprofiel, zodat ze meer opvallen bij klanten.