Posts markeren als ongepast

In dit artikel wordt beschreven hoe u posts van Google Mijn Bedrijf-verkopers kunt markeren als ongepast.

Als u merkt dat een Google Mijn Bedrijf-post in strijd is met ons inhoudsbeleid, markeert u deze voor beoordeling.

Een post markeren als ongepast

Ga als volgt te werk om een post te markeren als ongepast:

1. Zoek het bedrijf via Google Zoeken en vind de betreffende post.
  2. Klik op de post om deze te openen.
  3. Klik  op het menu  en klik vervolgens op Post melden.
  4. Selecteer het juiste rapporttype uit de opties die worden weergegeven.

Als u onjuiste informatie in een bedrijfsvermelding wilt melden, neemt u rechtstreeks contact op met de verkoper. U vindt de contactgegevens op de website van het bedrijf.

Als u content uit juridische overwegingen wilt laten verwijderen van Google, dient u een verzoek in.