Posts markeren als ongepast

In dit artikel wordt beschreven hoe u posts van Google Mijn Bedrijf-verkopers kunt markeren als ongepast.

Als u merkt dat een Google Mijn Bedrijf-post in strijd is met ons inhoudsbeleid, markeert u deze voor beoordeling.

Een post markeren als ongepast

Ga als volgt te werk om een post te markeren als ongepast:

1. Zoek het bedrijf via Google Zoeken en vind de betreffende post.
  2. Klik op de post om deze te openen.
  3. Klik  op het menu Three-dot menu vertical en klik vervolgens op Post melden.
  4. Selecteer het juiste rapporttype uit de opties die worden weergegeven.

Als u onjuiste informatie in een bedrijfsvermelding wilt melden, neemt u rechtstreeks contact op met de verkoper. U vindt de contactgegevens op de website van het bedrijf.

Als u content uit juridische overwegingen wilt laten verwijderen van Google, dient u een verzoek in.