Tietoja paikallisten yritysten postauksista

Postausten avulla voit olla yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin Google Haussa ja Mapsissa näkyvän yritysprofiilisi kautta. Voit kertoa asiakkaille esimerkiksi tarjouksista, uutuuksista, suosituista tuotteista ja tapahtumista.

Edut

Kun asiakkaiden saatavilla on enemmän yritystäsi koskevia tietoja ja uutisia, he voivat tehdä nettiä selatessaan parempia päätöksiä. Postausten avulla voit

• kommunikoida suoraan paikallisten asiakkaiden kanssa
  • parantaa asiakaskokemusta julkaisemalla ajantasaista tietoa
  • mainostaa uutuuksia, tarjouksia, alennusmyyntejä ja tapahtumia
  • aktivoida asiakkaita videoiden ja kuvien avulla.

Näin se toimii

Postaukset voivat sisältää tekstiä, kuvia tai videoita, jotka lisäävät yritysprofiilin näkyvyyttä. Käyttäjät näkevät postaukset

• Haun ja Mapsin mobiiliversiossa yritysprofiilin Ilmoitukset- ja Esittely-välilehdillä erilaisten signaalien perusteella
  • Haun ja Mapsin tietokoneversiossa Yritysprofiilin Omistajalta-osiossa
  • Google-yritysprofiilin verkkosivustoilla.

Vinkki: Yli kuusi kuukautta sitten lisätyt postaukset arkistoidaan, ellei niiden näkymiselle ole määritetty ajanjaksoa. Lue lisää yritysprofiilin postausten tilan seuraamisesta

Postaustyypit

Tärkeää: Puhelinnumeron sisältävät postaukset saatetaan hylätä.

Postaustyyppien avulla voit tarjota yleisöllesi tietynlaisia tietoja ja lisätä postaukseesi toimintopainikkeen.

• Tarjoukset: Mainosta yrityksesi kampanjoita tai tarjouksia. Tarjouksille on lisättävä otsikko, alkamis- ja päättymispäivät sekä kellonajat. Postaukseen lisätään automaattisesti Näytä tarjous ‑toimintopainike. Voit lisätä myös kuvan, videon, kuvauksen, kuponkikoodin, linkin ja käyttöehdot. Näin esimerkiksi pitseria voi mainostaa viikon kestävää 20 %:n alennusta isoista pitsoista. Tarjoukset näkyvät Google Haussa ja Mapsissa yritysprofiilin yläosassa. Lisäksi ne näkyvät muiden postausten joukossa Päivitykset-välilehdellä.
  • Päivitykset: Ilmoita yleistä tietoa yrityksestäsi. Voit lisätä postaukseen kuvan tai videon, kuvauksen ja toimintopainikkeen. Näin esimerkiksi ravintola voi mainostaa uutta annosta ruokalistassaan.
    • Google-yritysprofiilissa voi joissain maissa näkyä automaattisia postausehdotuksia, jotka perustuvat neljän tai viiden tähden asiakasarvosteluihin. Näet ehdotukset joko sähköposti-ilmoitusten kautta tai kun kirjaudut sisään ylläpitääksesi Yritysprofiiliasi.
  • Tapahtumat: Mainosta yrityksesi järjestämää tapahtumaa. Tapahtumille on lisättävä nimi, alkamis- ja päättymispäivät sekä kellonajat. Jos et lisää alkamis- ja päättymisaikoja, postausta näytetään oletusarvoisesti 24 tunnin ajan sen julkaisemisesta. Voit lisätä postaukseen myös kuvan, videon, kuvauksen ja toimintopainikkeen. Esimerkiksi kirjakauppa voi mainostaa kirjailijatapaamista. Tapahtumat, jotka täyttävät tietyt ehdot, voivat näkyä myös yritysprofiilin Esittely-välilehdellä, mikä parantaa niiden näkyvyyttä.