Om opslag for lokale virksomheder

Du kan få kontakt til eksisterende og potentielle kunder via din virksomhedsprofil i Google Søgning og Maps ved hjælp af opslag. Du kan oprette og dele meddelelser om f.eks. tilbud, nye eller populære varer på lager eller begivenheder direkte med dine kunder.

Fordele

Når kunderne har adgang til flere af dine virksomhedsoplysninger og opdateringer, kan de træffe bedre købsbeslutninger. Dette giver dig mulighed for at:

• Kommunikere direkte med dine lokale kunder.
  • Give kunderne en bedre oplevelse med rettidige oplysninger.
  • Promovere udsalg, særtilbud, begivenheder, nyheder og andre tilbud.
  • Engagere dine kunder ved hjælp af videoer og billeder.

Sådan fungerer det

Opslag kan indeholde tekst, billeder eller videoer, der promoverer virksomhedsprofiler. De er synlige for brugere via:

• Fanerne "Opdateringer" eller "Oversigt" i virksomhedsprofilen på mobilenheder i Søgning og Maps baseret på forskellige signaler
  • Sektionen "Fra ejeren" i virksomhedsprofilen på computere i Søgning og Maps
  • Google Virksomhedsprofil-websites

Tip! Opslag, der er over seks måneder gamle, arkiveres, medmindre der er angivet et datointerval. Få oplysninger om, hvordan du tjekker status for opslag på din virksomhedsprofil.

Opslagstyper

Vigtigt! Opslag med et telefonnummer kan blive afvist.

Hver opslagstype giver din målgruppe konkrete oplysninger og giver dig mulighed for at føje en handlingsknap til dit opslag.

• Tilbud: Brug opslaget til salgskampagner eller tilbud fra din virksomhed. Tilbuddets titel, dets start- og slutdato og dets løbetid skal angives. Handlingsknappen "Se tilbud" føjes automatisk til opslaget. Du kan også indsætte et billede, en video, en kuponkode, et link samt vilkår og betingelser sammen med opslaget. Et pizzeria kan f.eks. annoncere 20 % rabat på store pizzaer i en uge. Tilbud vises øverst på virksomhedsprofilen i Google Søgning og Maps. De kan også vises sammen med alle andre opslag på fanen "Opdateringer".
  • Opdateringer: Angiv generelle oplysninger om din virksomhed. Du kan medtage et billede eller en video, en beskrivelse og en handlingsknap. En restaurant kan f.eks. oprette et opslag for at promovere en ny ret på menuen.
    • I nogle lande kan en virksomhedsprofil på Google også automatisk foreslå opslag, som baseres på dine 4- eller 5-stjernede kundeanmeldelser. Du ser disse forslag, når du logger ind for at administrere din virksomhedsprofil eller via mailnotifikationer.
  • Begivenheder: Promover en begivenhed i din virksomhed. Begivenhedens titel, dens start- og slutdato og afholdelsestidspunktet skal angives. Hvis der ikke angives noget start-/sluttidspunkt, viser systemet som standard begivenheden i 24 timer efter den dato, hvor opslaget offentliggøres. Disse opslag kan også indeholde et billede/en video, en beskrivelse og en handlingsknap. En boghandel kan f.eks. annoncere en lokal forfatters bogsignering eller mødetidspunkterne for en bogklub. Begivenheder, der opfylder bestemte kriterier, kan også blive vist på fanen "Oversigt" på virksomhedsprofilen for at gøre dem mere iøjnefaldende for kunderne.