Totes les polítiques i directrius de Perfil d'empresa

Última actualització: 28 de juliol de 2023

Les nostres polítiques i directrius ajuden a mantenir una experiència positiva per a tothom que utilitzi els productes de Google. A continuació trobaràs enllaços a totes les nostres polítiques i directrius de Perfil d'empresa a Google.

Important: quan es produeixin infraccions, prendrem les mesures necessàries per restringir la visualització del contingut o per restringir-ne l'accés al perfil o al compte de comerciant.