Administration af organisationer

En organisation giver dig mulighed for at administrere din virksomheds profil i Google My Business. Hver virksomhed må kun have én organisation i Google My Business.

Du kan føje personer til din organisation som ejere eller medlemmer. Her er en oversigt over de forskellige rettigheder for hver rolle:

Rettighed Organisationsejer Organisationsmedlem
Tilføj og fjern organisationsmedlemmer
Se organisationsdetaljer
Rediger organisationsnavn
Slet organisation

Opret en organisation

Sådan opretter du en organisation i Google My Business:

1. Gå til business.google.com/agencysignup.
  2. Klik på Start nu.
  3. Indtast dit bureaus websiteadresse.
  4. Log ind med en mailadresse på dit bureaus domæne.
  5. Kontrollér, at det er dit bureaus primære Google My Business-konto.
  6. Angiv flere oplysninger om dit bureau og yderligere ejere.
  7. Følg vejledningen for at oprette din organisation.

Om organisationskonti

En organisationskonto er en type Google My Business-konto, der er designet til tredjeparter, der er ansvarlige for at administrere steder på vegne af virksomhedsejere. Organisationskonti kan først administrere et sted, når det pågældende sted giver organisationen tilladelse. Brugere på en organisationskonto er ansvarlige for at administrere steder. For at en bruger kan føjes til en organisation, kræver det, at vedkommendes konto ikke direkte ejer eller administrerer nogen steder eller stedbaserede grupper.

Tilføj ejere og medlemmer

Det er kun ejeren af en organisation, der kan føje ejere og medlemmer til den.

Sådan føjer du en ejer eller et medlem til din organisation:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Vælg organisationen på rullemenuen.
  3. Klik på Administrer brugere.
  4. Tilføj mailadressen på den bruger, du gerne vil invitere. Du kan invitere vedkommende til at være ejer eller medlem af organisationen.

Fjern ejere og medlemmer

Det er kun ejeren af en organisation, der kan fjerne ejere og medlemmer fra den.

Sådan fjerner du en ejer eller et medlem fra din organisation:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Vælg organisationen på rullemenuen.
  3. Klik på Administrer brugere.
  4. Klik på X for den person, du gerne vil fjerne.
  5. Klik på Fjern

Se organisations-id og andre oplysninger

Sådan får du vist nærmere oplysninger om organisationen:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Vælg organisationen på rullemenuen.
  3. Klik på menuen  for organisationen, og vælg Detaljer.
  4. Du får vist organisationsnavnet, et ticifret organisations-id og andre oplysninger.

Nogle brugergruppemedlemmer har muligvis ikke adgang til organisations-id'et. I dette tilfælde kan du prøve at kontakte organisationsejeren for at få oplyst organisations-id'et.

Overfør primært ejerskab af en organisation

Sådan overfører du det primære ejerskab af en organisation:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Vælg organisationen på rullemenuen.
  3. Klik på Administrer brugere.
  4. Klik på Administrer brugere under "Organisation".
  5. Find den bruger, du vil overføre ejerskabet til.
  6. Klik på rullemenuen ud for brugerens navn, og vælg Primær ejer.
  7. Klik på Overfør for at bekræfte, at du vil gøre denne bruger til den primære ejer.
  8. Klik på Udført.

Slet en organisation

Inden du sletter en organisation, skal du først fjerne eller overføre eventuelle steder og brugere i organisationen. Når først du har slettet en organisation, kan det ikke fortrydes.

Sådan sletter du en organisation:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Vælg organisationen på rullemenuen.
  3. Klik på menuen  for organisationen, og vælg Detaljer.
  4. Klik på Slet organisation.
  5. Klik på Slet for at bekræfte, at du vil slette organisationen.