Sobre les publicacions per a empreses locals

Les publicacions et permeten connectar tant amb els clients existents com amb clients potencials a través del teu perfil d'empresa a la Cerca de Google i a Maps. Pots utilitzar-les per crear ofertes i anuncis, promocionar articles nous o populars en estoc, o informar d'esdeveniments. A més, pots compartir-les directament amb els clients.

Avantatges

Si els clients tenen més accés a la informació i a les novetats de la teva empresa, poden prendre millors decisions mentre naveguen. Això et permetrà:

• Comunicar-te directament amb els clients locals.
  • Millorar l'experiència dels clients amb informació oportuna.
  • Promocionar vendes, ofertes especials, esdeveniments, novetats i promocions.
  • Interaccionar amb els clients mitjançant vídeos i fotos.

Com funciona

Les publicacions poden incloure text, fotos o vídeos per promocionar els perfils d'empresa. Els usuaris poden veure-les als llocs següents:

• En dispositius mòbils, a les pestanyes "Novetats" o "Visió general" del perfil d'empresa a la Cerca i a Maps en funció de diversos factors.
  • En ordinadors, a la secció "Del propietari" del perfil d'empresa a la Cerca i a Maps.
  • Als llocs web de Perfil d'empresa a Google.

Consell: les publicacions de més de 6 mesos s'arxiven, tret que s'especifiqui un interval de dates. Obtén informació sobre com pots fer un seguiment dels estats de les publicacions al teu perfil d'empresa.

Tipus de publicacions

Important: pot ser que es rebutgin les publicacions que incloguin un número de telèfon.

Cada tipus de publicació proporciona detalls específics al públic i et permet afegir un botó d'acció a la publicació.

• Ofertes: mostren descomptes o ofertes promocionals de l'empresa. Aquest tipus de publicació necessita un títol, així com les dates i l'horari d'inici i de finalització. A més, s'hi afegeix automàticament el botó d'acció "Mostra l'oferta". També pots incloure-hi una foto o un vídeo, una descripció, un codi de cupó, un enllaç o els termes i condicions. Per exemple, una pizzeria pot anunciar un 20% de descompte en les pizzes familiars durant una setmana. Les ofertes es mostren a prop de la part superior del perfil d'empresa a la Cerca de Google i a Maps. També són visibles, amb la resta de publicacions, a la pestanya "Novetats".
  • Novetats: proporciona informació general sobre l'empresa. En aquest tipus de publicació pots incloure una foto o un vídeo, una descripció i un botó d'acció. Per exemple, un restaurant pot crear una publicació per promocionar un plat nou de la carta.
    • En alguns països, un perfil d'empresa a Google també pot suggerir automàticament publicacions basades en les ressenyes de 4 i 5 estrelles dels teus clients. Veuràs aquests suggeriments quan iniciïs la sessió per gestionar el teu perfil d'empresa o bé mitjançant notificacions per correu electrònic.
  • Esdeveniments: promocionen un esdeveniment a l'empresa. Aquest tipus de publicació necessita un títol, les dates d'inici i de finalització, i l'horari. Si no indiques quan comença i acaba l'esdeveniment, el sistema assignarà una duració predeterminada de 24 hores a la data de la publicació. Aquestes publicacions també poden incloure una foto o un vídeo, una descripció i un botó d'acció. Per exemple, una llibreria pot anunciar que un autor local hi signarà exemplars del seu llibre o bé una trobada del club de lectura. Els esdeveniments que compleixin determinats criteris també es poden mostrar a la pestanya "Visió general" del perfil d'empresa perquè tinguin més visibilitat de cara als clients.