Rangering av hotellklasse

Når du søker etter et hotell på Google, får du se en rangering av det aktuelle hotellet. Klassifiseringen går fra 1–5 stjerner og kan brukes til å finstemme søk. Du finner rangeringen etter anmeldelsene i oppsummeringsdelen for de enkelte hotellene. Vær oppmerksom på at disse to rangeringene er forskjellige.

Hotel amenities

Google samler inn data for rangeringer fra en rekke ulike kilder. Disse omfatter blant annet tredjepartspartnere, direkteundersøkelser, tilbakemeldinger fra hotelleiere samt informasjon vi avleder fra maskinlæring, der vi blant annet undersøker og evaluerer ulike hotellattributter, som pris, beliggenhet, romstørrelse og diverse fasiliteter. Et tostjerners hotell kan ha relativt enkle rom og lave priser, mens et firestjerners hotell kan ha eksklusiv innredning, en egen portvakt, døgnåpen romservice og luksusfasiliteter, for eksempel badekåper og minibar.

Legg til eller endre rangeringer

Hotell som ikke viser noen rangering, er ikke vurdert av Google ennå. Hvis du er hotelleier og har spørsmål eller ønsker å gi tilbakemelding om klassifiseringen som er gitt til eiendommen din, er det bare å kontakte oss.