Hotellien luokitukset

Kun haet hotellia Googlessa, saatat nähdä myös kohdetta koskevan luokituksen. Luokitusasteikko on 1–5 tähteä, ja voit tarkentaa sen avulla hakuasi. Luokitus näkyy hotellin yhteenvedossa arvosteluihin perustuvan tähtiluokituksen alla. Huomaa, että kyseessä on kaksi eri luokitusta.

Hotel amenities

Google kerää luokituksia varten dataa monenlaisista lähteistä. Näitä ovat esimerkiksi kolmantena osapuolena toimivat kumppanit, suorat tutkimukset, hotellinomistajilta saatu palaute sekä koneoppimistekniikan avulla tehdyt tutkimukset ja arviot hotellien ominaisuuksista, kuten hinnoista, sijainnista, huoneiden koosta ja mukavuuksista. Kahden tähden hotellin huoneet saattavat olla vaatimattomia ja hinta edullinen. Neljän tähden hotellissa puolestaan voi olla tyylikäs sisustus, concierge-palvelut, ympärivuorokautinen huonepalvelu sekä ylellisyystuotteita, kuten kylpytakit ja minibaari.

Luokituksen lisääminen ja muokkaaminen

Jos hotellilla ei ole luokitusta, Google ei ole vielä arvioinut sitä. Jos olet hotellinomistaja ja sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta hotellisi luokituksesta, ota yhteyttä meihin.