Bedømmelser af hotelklasse

Når du søger på Google efter et hotel, får du muligvis vist en bedømmelse af det pågældende steds klasse. Klassebedømmelserne ligger mellem 1-5 stjerner og kan bruges til at justere din søgning. Klassebedømmelserne er placeret efter brugeranmeldelserne i hver hoteloversigt. Bemærk, at de to bedømmelser er forskellige.

Hotel amenities

Google samler data til klassebedømmelser fra en række forskellige kilder, herunder tredjepartspartnere, direkte undersøgelser, feedback fra hotelejere samt maskinlæring, der gennemgår og vurderer hotelegenskaber såsom pris, beliggenhed, værelsesstørrelse og faciliteter. Et tostjernet hotel kan f.eks. have beskedne værelser og lavere priser, mens et firestjernet hotel kan have eksklusiv indretning, en dedikeret portner, 24 timers roomservice og luksusfaciliteter såsom badekåber og minibar.

Tilføj eller rediger en klassebedømmelse

Hoteller uden en klassebedømmelse er endnu ikke blevet evalueret af Google. Hvis du er hotelejer og har spørgsmål eller kommentarer til dit steds klassebedømmelse, bedes du kontakte os.