Kutsujen hallinta

Organisaatiosi voidaan kutsua hallinnoimaan tiettyjä sijainteja tai toimipaikkojen sijaintien listoja, jotka ovat jonkun muun omistuksessa.

• Yksittäiset sijainnit: Sijainnin omistaja voi kutsua organisaatiossasi olevan toimipaikkojen sijaintien listan käyttämällä toimipaikkojen sijaintien listan tunnusta. Voit myös pyytää organisaatiollesi käyttöoikeutta sijainnin hallinnoimiseen määrittämällä toimipaikkojen sijainnin listan lisättävälle sijainnille.
  • Sijaintiryhmät: Sijaintiryhmän omistaja voi kutsua organisaatiosi käyttämällä organisaatiosi tunnusta.

Kutsujen katseleminen ja hyväksyminen

Jos haluat katsella ja hyväksyä jonkun toisen omistamien sijaintien hallinnointiin liittyviä kutsuja, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google My Businessiin.
  2. Klikkaa Hallinnoi kutsuja. (Jos toimit useassa organisaatiossa, muista ensin valita oikea organisaatio.)
  3. Etsi kutsu ja klikkaa sitten Hyväksy tai Hylkää.

Sijainnin käyttöoikeuden pyytäminen

Jos haluat pyytää organisaatiollesi käyttöoikeutta jonkun muun omistamien sijaintien hallinnointiin, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google My Businessiin.
  2. Klikkaa Hallinnoi kutsuja. (Jos toimit useassa organisaatiossa, muista ensin valita oikea organisaatio.)
  3. Klikkaa Pyydä käyttöoikeutta ‑painiketta.
  4. Hae yrityksen nimellä ja valitse haluamasi sijainti.
  5. Valitse, mihin toimipaikkojen sijaintien listoihin sijainti lisätään.
  6. Klikkaa Jatka ja pyydä sitten käyttöoikeutta ohjeita noudattamalla.

Käyttöoikeuspyyntöjen katseleminen

Jos haluat katsella organisaatiosi lähettämiä kutsuja, jotka koskevat jonkun muun omistamien sijaintien hallintaa, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google My Businessiin.
  2. Klikkaa Hallinnoi kutsuja. (Jos toimit useassa organisaatiossa, muista ensin valita oikea organisaatio.)
  3. Klikkaa Lähetetyt pyynnöt ‑välilehteä, niin näet kunkin pyynnön tilan.