Sådan administrerer du invitationer

Din organisation kan blive inviteret til at administrere specifikke steder eller stedbaserede grupper, som ejes af en anden.

• Hvis der er tale om et enkelt sted: Stedets ejer kan sende en invitation til en stedbaseret gruppe i din organisation ved at bruge id'et for den stedbaserede gruppe. Du kan også anmode om, at din organisation får adgang til at administrere stedet, ved at angive en stedbaseret gruppe, som stedet skal føjes til.
  • Hvis der er tale om en stedbaseret gruppe: Ejeren af den stedbaserede gruppe kan sende en invitation til din organisation ved at bruge dit organisations-id.

Se og acceptér invitationer

Sådan får du vist og accepterer en invitation til at administrere en andens steder:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer invitationer. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Find invitationen, og klik derefter på Godkend eller Afvis.

Anmod om at få adgang til et sted

Sådan anmoder du om, at din organisation får adgang til at administrere steder, som ejes af en anden:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer invitationer. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på knappen Anmod om adgang.
  4. Søg efter virksomhedsnavnet, og vælg det relevante sted.
  5. Vælg, hvilken af ​​dine stedbaserede grupper stedet skal føjes til.
  6. Klik på Fortsæt, og følg derefter vejledningen for at anmode om adgang.

Se anmodninger om adgang

Sådan får du vist anmodninger, der er blevet sendt fra din organisation med henblik på administration af en andens steder:

1. Log ind på Google My Business.
  2. Klik på Administrer invitationer. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på fanen Sendte anmodninger for at se status for hver enkelt anmodning.