Gestionar grups d'empresa d'agències

Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

Un grup d'empresa és un grup determinat de perfils d'empresa que una organització o un grup d'usuaris gestiona de manera col·lectiva. Ordenar les ubicacions en grups fa que sigui més fàcil gestionar diverses ubicacions i mantenir-les organitzades. Pots aplicar canvis i compartir l'accés a més d'un perfil alhora.

A continuació hi ha un resum de les competències que té cada funció en un grup d'empresa:

Competència Propietari de l'organització Membre de l'organització Propietari del grup d'usuaris Membre del grup d'usuaris
Crear un grup
Editar el nom del grup d'empresa
Afegir ubicacions
Transferir ubicacions
Enviar una sol·licitud per gestionar ubicacions
Veure les invitacions rebudes per gestionar ubicacions
Suprimir un grup

Crear un grup d'empresa

Per crear un grup d'empresa nou:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a la pestanya "Empreses". Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que has triat l'organització correcta.
  3. Fes clic a Crea un grup.
  4. Introdueix un nom per al grup.
  5. Fes clic a Crea.
  6. Ja pots començar a afegir-hi ubicacions.

Afegir una ubicació nova a un grup d'empresa

Per afegir una ubicació nova a un grup d'empresa existent:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a la pestanya "Empreses". Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que has triat l'organització correcta.
  3. Utilitza el menú desplegable per triar un grup d'empresa. Si un grup d'empresa és propietat d'un compte verificat de manera massiva, s'hi mostra una marca de verificació verda al costat.
  4. Fes clic a Afegeix una ubicació.
  5. Introdueix el nom de l'empresa, la ubicació i altres dades.
  6. Segueix les indicacions per crear un perfil.

Afegir una ubicació a grups d'empresa addicionals

Una ubicació existent es pot afegir a diversos grups d'empresa. Per permetre que grups d'empresa addicionals puguin gestionar una ubicació existent:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa
  2. A la part superior esquerra, fes clic a la pestanya "Empreses". Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que has triat l'organització correcta.
  3. Utilitza el menú desplegable per triar un grup d'empresa. Si un grup d'empresa és propietat d'un compte verificat de manera massiva, s'hi mostra una marca de verificació verda al costat.
  4. Fes clic a la ubicació que vols gestionar.
  5. Al menú, fes clic a Usuaris.
  6. A l'extrem superior dret, fes clic a Convida usuaris nous Invite new users i, a continuació, tria Afegeix un dels teus grups. Si no trobes la icona Invite new users, vol dir que el propietari de la ubicació no t'ha concedit el nivell d'accés corresponent.
  7. Tria el grup d'empresa i la funció i, tot seguit, fes clic a Afegeix.

Transferir ubicacions a un grup d'empresa

Per transferir ubicacions existents a un grup d'empresa:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a la pestanya "Empreses". Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que has triat l'organització correcta.
  3. Utilitza el menú desplegable per triar un grup d'empresa. Si un grup d'empresa és propietat d'un compte verificat de manera massiva, s'hi mostra una marca de verificació verda al costat.
  4. Selecciona les ubicacions que vulguis transferir marcant la casella que tenen al costat.
  5. Al menú desplegable Accions, selecciona Transfereix la ubicació.
  6. Selecciona un grup d'empresa per transferir-hi les ubicacions.
  7. Fes clic a Transfereix.

Si vols moure una ubicació d'un compte personal (no associat a cap organització) a un compte d'organització, segueix aquests passos.

Les ubicacions amb accés de gestor només es poden transferir entre grups d'empresa d'un compte d'organització si es compleixen les condicions següents:
  • La propietària principal dels grups d'empresa d'origen i de destinació és una mateixa organització.
  • L'usuari que ha iniciat la sessió és propietari o membre d'aquesta organització.

Consultar l'identificador d'un grup d'empresa

Per veure l'identificador del grup d'empresa:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a la pestanya "Empreses". Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que has triat l'organització correcta.
  3. Utilitza el menú desplegable per triar un grup d'empresa. Si un grup d'empresa és propietat d'un compte verificat de manera massiva, s'hi mostra una marca de verificació verda al costat.
  4. Fes clic a l'opció "Configuració del grup" que hi ha al costat del nom del grup d'empresa.
  5. Veuràs l'identificador del grup d'empresa i altres dades.

Suprimir un grup d'empresa

Abans de suprimir un grup d'empresa, cal que suprimeixis o transfereixis les ubicacions que contingui. L'acció de suprimir no es pot desfer.

Per suprimir un grup d'empresa:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a la pestanya "Empreses". Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que has triat l'organització correcta.
  3. Utilitza el menú desplegable per triar un grup d'empresa. Si un grup d'empresa és propietat d'un compte verificat de manera massiva, s'hi mostra una marca de verificació verda al costat.
  4. Fes clic a "Configuració del grup" i, a continuació, Suprimeix el grup