Riktlinjer för meddelanden med Företagsprofil

Du kan kommunicera med dina kunder via chattfunktionen i Företagsprofil. Följ riktlinjerna nedan och våra policyer om förbjudet och begränsat innehåll för bästa möjliga upplevelse.

Du kan också blockera en konversation eller välja bort tjänsten helt.

Viktigt! Vid allvarliga eller upprepade överträdelser av produktpolicyerna förbehåller vi oss rätten att stänga av din åtkomst till chatt i Företagsprofil.

Riktlinjer för säljare

Hjälp till att skydda personlig och konfidentiell information

Tänk på att inte ange eller begära känsliga uppgifter när du chattar med kunder. Känsliga uppgifter omfattar, men är inte begränsade till, följande:

• kreditkortsnummer
  • personnummer, passnummer eller andra statliga id-nummer
  • inloggningsuppgifter, till exempel lösenord

Skydda kundernas information genom att inte diskutera känsligt innehåll under chattar. Det är strängt förbjudet att använda personliga uppgifter på ett sätt som den andra parten inte har gett sitt samtycke till.

Svara inom rimlig tid (krav på svarstid)
För att ge dina kunder en bättre upplevelse bör du svara på meddelanden inom 24 timmar. Det skapar förtroende och uppmuntrar kunder att interagera med ditt företag. För att främja snabba svar kan vi stänga av chattfunktionen för företaget om du inte svarar inom svarstiden som krävs.