Retningslinjer for meldingsfunksjonen i bedriftsprofiler

Du kan kommunisere med kunder via chatfunksjonen i bedriftsprofilen din. For å sikre best mulige opplevelser bør du følge retningslinjene nedenfor samt retningslinjene om forbudt og begrenset innhold.

Du kan også blokkere samtaler eller velge bort tjenesten fullstendig.

Viktig: Vi forbeholder oss retten til å sperre tilgangen til chatten i bedriftsprofiler ved alvorlige eller gjentatte brudd på produktretningslinjene.

Retningslinjer for selgere

Bidra til å sikre personopplysninger og konfidensiell informasjon

Husk at du ikke må oppgi eller be om sensitiv informasjon når du chatter med kunder. Sensitiv informasjon inkluderer, men er ikke begrenset til

• kredittkortnumre
  • personnumre, passnumre og andre offentlige identifikasjonsnumre
  • påloggingslegitimasjon (f.eks. passord)

Ikke diskuter sensitivt innhold i chatten, slik at du bidrar til at kundenes informasjon er trygg. Det er også strengt forbudt å bruke personopplysninger på måter som den andre parten ikke har gitt samtykke til.

Svar på kundehenvendelser raskt (krav til responstid)
For at kundene dine skal få en bedre opplevelse, bør du svare på meldingene deres innen et døgn etter at du har fått dem. På denne måten kan du skape tillit og oppmuntre til brukerengasjement rundt bedriften din. For å sikre at brukerne får svar innen rimelig tid, kan det hende vi deaktiverer chatfunksjonen for bedriften hvis du ikke svarer innen den angitte tidsrammen.