Yritysprofiilin viestejä koskevat ohjeet

Voit pitää yhteyttä asiakkaisiin Yritysprofiilisi chat-ominaisuuden avulla. Varmista hyvä käyttökokemus seuraamalla alla olevia ohjeita sekä kiellettyä ja rajoitettua sisältöä koskevia käytäntöjä.

Voit myös estää keskustelun tai poistaa ominaisuuden käytöstä.

Tärkeää: Pidätämme oikeuden jäädyttää pääsyoikeutesi Yritysprofiilin chattiin vakavien tai toistuvien tuotekäytäntörikkomusten vuoksi.

Kauppiaita koskevat ohjeet

Auta suojaamaan henkilökohtaisia ja luottamuksellisia tietoja

Muistathan, ettet saa kertoa tai pyytää arkaluontoisia tietoja, kun chattailet asiakkaiden kanssa. Arkaluontoisia tietoja ovat muun muassa

• credit-korttien numerot
  • passitiedot, sosiaaliturvatunnukset ja muut viralliset henkilötunnukset
  • kirjautumistiedot, kuten salasanat.

Jotta asiakkaiden tiedot pysyvät turvassa, älä keskustele arkaluontoisesta sisällöstä chatin aikana. Henkilökohtaisia tietoja ei saa käyttää tavalla, johon toinen osapuoli ei ole antanut suostumustaan.

Vastaa nopeasti (aikavaatimus)
Vastaa viesteihin 24 tunnin kuluessa, jotta voit varmistaa hyvän asiakaskokemuksen. Tämä voi lisätä luottamusta ja kannustaa asiakkaita ottamaan yhteyttä yritykseesi. Jos et vastaa viesteihin vaaditussa ajassa, saatamme poistaa chatin yrityksesi käytöstä.