Retningslinjer for beskeder i Virksomhedsprofil

Du kan kommunikere med dine kunder via chatfunktionen på din virksomhedsprofil. Følg nedenstående retningslinjer samt vores politikker vedrørende forbudt indhold og indhold, der er underlagt begrænsninger, for at få den bedst mulige oplevelse.

Du kan også vælge at blokere en samtale eller helt at fravælge tjenesten.

Vigtigt! Vi forbeholder os retten til at suspendere din adgang til chat på din virksomhedsprofil i tilfælde af alvorlige eller gentagne overtrædelser af produktpolitikkerne.

Retningslinjer for sælgere

Vær med til at beskytte personlige og fortrolige oplysninger

Vi minder om, at du ikke må angive eller anmode om følsomme oplysninger, når du chatter med kunder. Følsomme oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:

• Kreditkortnumre
  • Personnumre, pasnumre eller andre offentlige id-numre
  • Loginoplysninger, f.eks. adgangskoder

For at beskytte kundernes oplysninger må du ikke diskutere følsomt indhold i forbindelse med chatsamtaler. Det er strengt forbudt at bruge personlige oplysninger på måder, som den anden part ikke har givet samtykke til.

Svar hurtigt (tidskrav)
For at give dine kunder en bedre oplevelse er det vigtigt, at du svarer på beskeder inden for 24 timer, da det kan medvirke til at skabe større tillid til din virksomhed og få flere til at interagere med den. For at sikre en kort svartid slår vi muligvis chatfunktionen fra for din virksomhed, hvis du ikke svarer inden for denne tidsramme.