Directrius per a missatges de Perfil d'empresa

Pots comunicar-te amb els clients mitjançant la funció de xat del teu perfil d'empresa. Per garantir la millor experiència, segueix les directrius que s'indiquen a sota a més de les nostres polítiques de contingut restringit i contingut prohibit.

També pots bloquejar una conversa o donar-te de baixa del servei.

Important: ens reservem el dret de suspendre't l'accés al xat del teu perfil d'empresa en cas d'infraccions greus o reiterades de les polítiques de producte.

Directrius per a comerciants

Ajudar a protegir la informació personal i confidencial

Com a recordatori, assegura't de no proporcionar ni sol·licitar informació sensible durant un xat amb clients La informació sensible inclou, entre d'altres:

• Números de targetes de crèdit
  • Números d'afiliació a la seguretat social, números de passaport o qualsevol altre número d'identificació expedit pel govern
  • Credencials d'inici de sessió, com ara contrasenyes

Per ajudar a protegir la informació dels teus clients, no mencionis contingut sensible durant els xats. Està estrictament prohibit utilitzar informació personal de cap manera que l'altra part no hagi consentit.

Respondre ràpidament (requisit de temps)
A fi de crear una millor experiència per als teus clients, respon als missatges en un termini de 24 hores després de rebre'ls. Si ho fas, pots aconseguir que confiïn més en la teva empresa i que s'hi impliquin més. Per fomentar que les empreses contestin aviat, podem desactivar-ne el xat si no responen en aquest termini.