Insights voor posts bekijken

Met 'Insights voor posts' krijgt u meer inzicht in hoe uw posts het doen bij potentiële klanten. Op het tabblad Posts kunt u insights bekijken voor:

• afzonderlijke posts,
  • alle posts van de afgelopen week,
  • alle posts van de afgelopen maand.

Bekijk bijna realtime insights

De informatie wordt bijna in realtime weergegeven. Insights worden regelmatig geüpdatet nadat uw klanten uw posts hebben bekeken. Deze insights kunnen fluctueren omdat onze systemen er alles aan doen om u de nauwkeurigste weergave van klantbetrokkenheid te geven.

Met de bijna realtime gegevens voor posts kunt u zien welke voordelen uw posts voor uw bedrijf opleveren. Mogelijk passen we de gegevens voor postinsights over de afgelopen dagen met terugwerkende kracht aan om de nauwkeurigheid te garanderen.

Inzicht in het overzicht

In uw overzicht worden uw weergaven van de afgelopen week weergegeven. Als de volgende situaties worden uw weergaven niet weergegeven in het overzicht:

• Uw posts hebben geen weergaven gegenereerd.
  • U heeft geen posts.

De overzichtsweergave van 'Insights voor posts' is beschikbaar voor iedereen op de mobiele en desktopwebsites van Google Mijn Bedrijf en in de Google Mijn Bedrijf-app.

De overzichtsweergave van 'Insights voor posts' is algemeen beschikbaar op de desktopwebsite en de mobiele website van Google Mijn Bedrijf, maar niet in de Google Mijn Bedrijf-app.

Het overzicht bekijken

Het overzicht geeft informatie over de prestaties van uw posts. Als u een toe- of afname constateert, kunt u de cijfers gedetailleerder analyseren door insights voor afzonderlijke posts te bekijken.

1. Log in bij Google Mijn Bedrijf via een browser.
  2. Klik aan de linkerkant op het tabblad 'Posts'.
  3. Het overzicht wordt weergegeven in een pop-upvenster.

Insights voor afzonderlijke posts bekijken

In het gedeelte 'Insights voor posts' ziet u het aantal weergaven en klikken voor posts die u heeft gepubliceerd. U kunt deze insights bekijken op uw desktop of in de mobiele app.

Computer

1. Log in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik in het menu op Posts.
  4. Klik op de post waarin u geïnteresseerd bent om de bijbehorende insights te bekijken.

Mobiel

Bekijk insights als volgt in de mobiele app:
  1. Open de app Google Mijn Bedrijf.
  2. Tik op Meer Meer en dan Posts.
  3. Tik op de post waarin u geïnteresseerd bent om de bijbehorende insights te bekijken.