Inzichten voor posts bekijken

Met inzichten voor posts krijgt u meer inzicht in hoe uw posts het doen bij potentiële klanten. De statistieken die we delen, worden voortdurend geüpdatet, zodat we steeds de nuttigste gegevens uit bedrijfsprofielen kunnen bieden. Meer informatie over de wijzigingen in de gegevens voor inzichten

Op het tabblad Posts vindt u inzichten voor:

• afzonderlijke posts,
  • alle posts van de afgelopen week,
  • alle posts van de afgelopen maand.

Bijna realtime inzichten bekijken

De gegevens worden in bijna realtime weergegeven. De inzichten worden regelmatig geüpdatet naarmate klanten uw posts bekijken. Deze inzichten kunnen fluctueren omdat onze systemen er alles aan doen om u de nauwkeurigste weergave van klantbetrokkenheid te bieden.

Met de bijna realtime gegevens voor posts kunt u nagaan welke voordelen posts voor uw bedrijf hebben. We kunnen de gegevens over posts van de afgelopen dagen met terugwerkende kracht aanpassen, zodat de inzichten zo nauwkeurig mogelijk zijn.

Inzicht in het overzicht

In het overzicht ziet u hoe vaak uw posts de afgelopen week zijn bekeken. Als een van de volgende situaties zich voordoet, worden er in het overzicht geen weergaven getoond:

• Uw posts hebben geen weergaven gegenereerd.
  • U heeft geen posts.

De overzichtsweergave voor inzichten voor posts is voor iedereen beschikbaar via Bedrijfsprofielmanager, de mobiele website en de Google Mijn Bedrijf-app.

Uw overzicht vinden

Het overzicht geeft informatie over de prestaties van uw posts. Als u een toe- of afname constateert, kunt u de cijfers gedetailleerder analyseren door de afzonderlijke inzichten voor posts te bekijken.

1. Log in een browser in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Selecteer aan de linkerkant het tabblad Posts.
  3. Het overzicht wordt weergegeven in een pop-upvenster.

Afzonderlijke inzichten voor posts bekijken

In het gedeelte met inzichten voor posts ziet u het aantal weergaven en klikken voor posts die u heeft gepubliceerd. U kunt deze inzichten bekijken op uw desktop of in de mobiele app.

Computer

1. Log in bij Bedrijfsprofielmanager.
    • Open de locatie die u wilt beheren als u meerdere locaties heeft.
  2. Klik in het linkermenu op Posts.
  3. Klik op de post waarin u bent geïnteresseerd om de bijbehorende inzichten te bekijken.

Mobiel

Doe het volgende om inzichten te bekijken in de mobiele app:
  1. Open de Google Mijn Bedrijf-app My Business.
  2. Tik op Meer Meer en dan Posts.
  3. Tik op de post waarin u bent geïnteresseerd om de bijbehorende inzichten te bekijken.