Registrer byrået ditt i Google Min bedrift

I Google Min bedrift kan byråer nå registrere seg direkte hos Google og få tilgang til eksklusive fordeler som gjør det enklere å administrere byråkontoer. Registrerte byråer får tilgang til kraftigere funksjonalitet for kontoadministrering og støtte fra Google skreddersydd til byråets behov.

Fordeler ved å registrere seg

Her er noen av fordelene byrået ditt oppnår ved å registrere seg hos Google:

• Google-støtte med fokus på situasjoner og problemer i byrået
  • Bedre kontostruktur utviklet for tredjeparter som administrerer oppføringer
  • Forenklet administrering av brukere og tilgang

Kom i gang

Slik registrerer du deg:

1. Gå til business.google.com/agencysignup.
  2. Klikk på Start nå.
  3. Følg veiledningen for å registrere byrået.

Få orden i sakene

Når du har registrert byrået ditt, er det enkelt å organisere teamet ditt og oppføringene dine på en effektiv måte – på ett sted. Her er en oversikt over nye konsepter knyttet til byråer:

• Organisasjon: Den overordnede gruppen som inneholder alle medlemmene av teamet i byrået ditt. Denne kontoen representerer det høyeste nivået for byråets tilknytning til Google Min bedrift.
  • Brukergruppe: Et utvalg av brukerne i byrået. Brukergrupper kan få tillatelse til å administrere bestemte beliggenheter ved hjelp av beliggenhetsgrupper.
  • Beliggenhetsgruppe: Et utvalg av beliggenheter som administreres samlet av en organisasjon eller brukergruppe.