Registrer byrået ditt for en Bedriftsprofil-konto

Byråer kan nå registrere seg direkte hos Google og få tilgang til eksklusive fordeler. Registrerte byråer får bedre kontoadministrasjon og Google-brukerstøtte skreddersydd etter behovene de måtte ha.

Fordeler ved å registrere seg

Når du registrerer byrået ditt hos Google, omfatter fordelene blant annet

• Google-brukerstøtte fokusert på byråspesifikke behov
  • en kontostruktur utformet slik at tredjeparter skal kunne administrere alle profilene sine via én konto
  • muligheten til å opprette brukergrupper, så du kan administrere de ulike teamene i byrået
  • en ny og finstemt prosess for å administrere invitasjoner via byråets oversikt

Kom i gang

Slik registrerer du deg:

1. Gå til business.google.com/agencysignup.
  2. Klikk på Start nå.
  3. Følg veiledningen for å registrere byrået. (Du må ha en ny Google-konto som ikke eier noen profiler.)

Få orden i sakene

Når du har registrert byrået, kan du enkelt organisere teamet ditt og profilene dine på en mer effektiv måte via byråets oversikt. Her er en oversikt over nye konsepter knyttet til byråer:

• Organisasjon: Dette er profilen på toppnivå som er tilknyttet byrået ditt.
  • Brukergruppe: Via denne gruppen kan brukerne i byrået ditt administreres. Brukergrupper kan bare opprettes av organisasjonsbrukere, og de kan gis tillatelse til å administrere beliggenhetsgrupper.
  • Beliggenhetsgruppe: Dette er et sett med beliggenheter som administreres av en brukergruppe eller organisasjon. Beliggenhetsgrupper kan bare opprettes av organisasjonsbrukere

Følg disse fem trinnene for å organisere byråets brukere og beliggenheter på en effektiv måte:

1. Registrer byrået ditt med en Google-konto som ikke inneholder noen beliggenheter eller beliggenhetsgrupper.
  2. Opprett en beliggenhetsgruppe for å administrere beliggenheter. Du kan opprette mer enn én beliggenhetsgruppe.
  3. Få tilgang til kundenes beliggenheter.
  4. Opprett brukergrupper for å gi folk i organisasjonen din tilgang til bestemte beliggenhetsgrupper. Inviter brukere til å bli med i de nye brukergruppene dine.
    • Merk: Brukere kan bare bli med i en brukergruppe hvis de ikke har noen beliggenheter eller beliggenhetsgrupper i kontoen sin. Hvis de har beliggenheter i kontoen sin, må de fjerne tilgangen til eventuelle beliggenheter og beliggenhetsgrupper før de kan godta invitasjonen.
  5. Hvis du allerede administrerer beliggenheter og beliggenheter underlagt andre Google-kontoer, kan du overføre dem til organisasjonskontoen din.