Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw bureau registreren voor Bedrijfsprofielen

Bureaus kunnen zich rechtstreeks bij Google registreren en exclusieve voordelen krijgen. Geregistreerde bureaus hebben toegang tot krachtigere opties voor accountbeheer en Google-support die is afgestemd op hun behoeften.

Voordelen van registreren

Registratie van uw bureau bij Google biedt de volgende voordelen:

• Google-support die is gericht op bureauspecifieke behoeften
  • Een accountstructuur waarmee derden alle profielen via een enkel account kunnen beheren
  • De mogelijkheid om gebruikersgroepen te maken, zodat u teams binnen uw bureau kunt beheren
  • Een verbeterd proces om uitnodigingen te beheren via het dashboard van uw bureau

Aan de slag

Zo kunt u het registratieproces starten:

1. Ga naar business.google.com/agencysignup.
  2. Klik op Aan de slag.
  3. Volg de instructies om uw bureau te registreren. (U heeft een nieuw Google-account nodig dat nog geen eigenaar is van profielen.)

Een goede organisatie

Nadat u uw bureau heeft geregistreerd, kunt u uw team en profielen makkelijk en efficiënt indelen via het dashboard van uw bureau. Hier volgt een overzicht van nieuwe concepten voor bureaus:

• Organisatie: Dit is het hoofdprofiel dat aan uw bureau is gekoppeld.
  • Gebruikersgroep: Met een gebruikersgroep kunt u gebruikers binnen uw bureau beheren. Gebruikersgroepen kunnen alleen worden gemaakt door gebruikers binnen een organisatie en kunnen rechten krijgen om groepen van bedrijfslocaties te beheren.
  • Groep van bedrijfslocaties: Een groep van bedrijfslocaties is een reeks locaties die wordt beheerd door een gebruikersgroep of organisatie. Groepen van bedrijfslocaties kunnen alleen worden gemaakt door gebruikers binnen de organisatie.

Volg deze 5 stappen om de locaties en gebruikers van uw bureau effectief te beheren:

1. Registreer uw bureau met een Google-account dat nog geen locaties of groepen van bedrijfslocaties bevat.
  2. Maak een groep van bedrijfslocaties om locaties te beheren. U kunt meerdere groepen van bedrijfslocaties maken.
  3. Krijg toegang tot de locaties van uw klanten:
  4. Maak gebruikersgroepen om mensen in uw organisatie toegang te geven tot specifieke groepen van bedrijfslocaties. Nodig gebruikers uit om lid te worden van uw nieuwe gebruikersgroepen.
    • Opmerking: Gebruikers kunnen alleen lid worden van een gebruikersgroep als ze geen locaties of groepen van bedrijfslocaties in hun account hebben. Als hun accounts locaties bevatten, moeten de gebruikers de toegang tot locaties en groepen van bedrijfslocaties verwijderen voordat ze de uitnodiging accepteren.
  5. Als u al locaties en groepen van bedrijfslocaties beheert via andere Google-accounts, kunt u deze overzetten naar uw organisatorische account.