Redigera eller radera ett inlägg på Google

Du kan redigera eller radera ett inlägg före eller efter att du har publicerat det.

Redigera eller radera ett inlägg på Google Sök

1. Se till att du är inloggad med det konto du använder för att hantera din företagsprofil.
  2. Du hittar din företagsprofil genom att söka efter ditt exakta företagsnamn på Google. Du kan även söka efter mitt företag.
  3. Välj Visa profil om du vill uppdatera din profil.
  4. Klicka på Visa alla följt av Uppdateringar i avsnittet Uppdateringar.
  5. Leta reda på inlägget som du vill redigera eller radera.
    • Redigera ett inlägg genom att trycka på Mer Mer följt av Redigera.
    • Radera ett inlägg genom att trycka på Mer Mer följt av Radera.