Een post op Google bewerken of verwijderen

U kunt een post vóór of na publicatie bewerken of verwijderen.

Een post bewerken

Desktop

1. Log in op Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik in het menu op Posts.
  4. Klik op de post die u wilt bewerken en klik vervolgens op Bewerken.
  5. Zodra u uw post heeft bewerkt, klikt u op Voorbeeld om een voorbeeld te zien. Als dit er goed uitziet, klikt u op Publiceren in de rechterbovenhoek van het scherm.

Mobiel

1. Open de app Google Mijn Bedrijf.
  2. Tik op Meer en tik op Posts.
  3. Tik op de post die u wilt bewerken.
  4. Tik op het menu met drie stippen en tik vervolgens op Bewerken.
  5. Tik op het veld of de velden die u wilt wijzigen en bewerk de informatie.
  6. Zodra u de juiste informatie heeft gewijzigd, tikt u op Voorbeeld.
  7. Tik op Publiceren als de update van de post er goed uitziet.

Een post verwijderen

Desktop

1. Log in op Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik in het menu op Posts.
  4. Klik op de post die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen.

Mobiel

1. Open de app Google Mijn Bedrijf.
  2. Tik op Meer en tik op Posts.
  3. Tik op de post die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het menu met drie stippen en tik vervolgens op Verwijderen.