Google-postauksen muokkaaminen tai poistaminen

Voit muokata viestiä tai poistaa sen, kun olet julkaissut viestin.

Google Haku ‑postauksen muokkaaminen tai poistaminen

1. Varmista, että olet kirjautuneena sille tilille, jolla ylläpidät Yritysprofiiliasi.
  2. Etsi Yritysprofiilisi hakemalla Googlesta yrityksesi tarkkaa nimeä. Voit myös kirjoittaa hakukenttään yritykseni.
  3. Jos haluat päivittää profiilisi, valitse Näytä profiili.
  4. Klikkaa päivityskohdasta Näytä kaikki ja sitten Päivitykset.
  5. Etsi muokattava tai poistettava postaus.
    • Jos haluat muokata postausta, klikkaa Lisää Lisää ja sitten Muokkaa.
    • Jos haluat poistaa postauksen, klikkaa Lisää Lisää ja sitten Poista.