Editar o suprimir una publicació a Google

Pots editar o suprimir una publicació abans o després de publicar-la.

Editar o suprimir una publicació a la Cerca de Google

1. Comprova que hagis iniciat la sessió amb el compte que fas servir per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Per trobar el teu perfil d'empresa, cerca a Google el nom exacte de la teva empresa. També pots cercar la meva empresa.
  3. Si cal, per actualitzar el perfil, selecciona Mostra el perfil.
  4. A la secció de les actualitzacions, fes clic a Mostra-ho toti, a continuació,Actualitzacions.
  5. Localitza la publicació que vulguis editar o suprimir.
    • Per editar una publicació, fes clic a Més Més i, a continuació, Edita.
    • Per suprimir una publicació, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda