Een post maken op Google

Als u post via Google Mijn Bedrijf, kunt u uw evenementen, producten en services rechtstreeks publiceren op Google Zoeken en Maps. Door posts te maken, kunt u uw tekst-, video- of fotocontent op het juiste moment aan klanten laten zien wanneer ze uw bedrijfsvermelding vinden op Google.

Een post maken

Desktop

Ga als volgt te werk om een post voor desktop te maken:

1. Log in op Google Mijn Bedrijf
  2. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik op Post maken of klik op Posts in het menu.
  4. Het scherm 'Post maken' wordt weergegeven. Kies aan de hand van de gegeven opties het type post dat u wilt maken.
  5. Er worden opties weergegeven waarmee u foto's, video's, tekst, evenementen, aanbiedingen en een knop aan uw post kunt toevoegen. Klik op elk gewenst veld en geef de betreffende informatie op.

Alle geüploade media moeten voldoen aan de volgende formaatvereisten:

• Minimum: 400 x 300 pixels en 10 KB formaatlimiet.
    • Maximum: 10.000 x 10.000 pixels en 25 MB formaatlimiet.
  6. Klik op Voorbeeld om een voorbeeld van uw post te bekijken.
  7. Als u tevreden bent met het voorbeeld, klikt u op Publiceren in de rechterbovenhoek van het scherm. Als u de post wilt wijzigen, klikt u op Terug linksboven in het scherm. U kunt uw concept dan bewerken totdat het gereed is voor publicatie.

Mobiel

Ga als volgt te werk om een post te maken met de mobiele app:

1. Open de app Google Mijn Bedrijf.
  2. Tik op Home.
  3. Tik in de rechterbenedenhoek op het pluspictogram .
  4. Tik op Post maken.
    Opmerking: Mogelijk wordt u gevraagd een foto toe te voegen. Als u geen foto wilt toevoegen, tikt u op Overslaan.
  5. Schrijf de post. Er worden opties weergegeven waarmee u foto's, video's, tekst, evenementen, aanbiedingen en een knop aan uw post kunt toevoegen. Tik op elk gewenst veld en geef de betreffende informatie op.

Alle geüploade media moeten voldoen aan de volgende formaatvereisten:

• Minimum: 400 x 300 pixels en 10 KB formaatlimiet.
    • Maximum: 10.000 x 10.000 pixels en 25 MB formaatlimiet.
  6. Tik op Voorbeeld om een voorbeeld van uw post te bekijken.
  7. Als u tevreden bent met het voorbeeld, tikt u op Publiceren.
    Opmerking: Als u de post wilt wijzigen, klikt u op Terug linksboven in het scherm. Bewerk uw concept dan totdat het gereed is voor publicatie.

U kunt ook een post bewerken of verwijderen.