Paikallisten yritysten postaukset Googlessa

Jos yrityksesi ei ole paikallinen yritys (joka palvelee asiakkaita tietyssä sijainnissa tai tietyllä palvelualueella), tutki Postaukset Googlessa ‑työkalun vahvistettuja yhteisöjä. Lue lisää Postaukset Googlessa ‑työkalusta

Postaamalla Google My Businessissa voit julkaista tapahtumiasi, tuotteitasi ja palveluitasi suoraan Google Haussa ja Mapsissa. Näin voit tuottaa ajankohtaista teksti-, video- ja valokuvasisältöä, jonka asiakkaasi näkevät, kun he löytävät yritystietosi Googlesta.

Postauksen luominen

Tietokone

Luo postaus tietokoneella seuraamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu Google My Businessiin
  2. Jos sinulla on useita sijainteja, valitse haluamasi sijainti.
  3. Klikkaa Luo postaus tai valitse valikosta Postaukset.
  4. Näkyviin tulee Luo postaus ‑näyttö. Valitse annetuista vaihtoehdoista luotavan postauksen tyyppi.
  5. Tässä näytössä voit lisätä postaukseen valokuvia, videoita tekstiä, tapahtumia, tarjouksia ja painikkeen. Klikkaa kutakin kenttää ja kirjoita haluamasi tiedot.

Kaiken ladatun median on täytettävä seuraavat kokovaatimukset:

• minimi: 400 x 300 pikseliä ja 10 kt
    • maksimi: 10 000 x 10 000 pikseliä ja 25 Mt.
  6. Voit esikatsella postausta klikkaamalla Esikatselu.
  7. Jos olet tyytyväinen esikatseluun, valitse näytön oikeasta yläkulmasta Julkaise. Jos haluat muuttaa postausta, klikkaa näytön vasemmasta yläkulmasta Takaisin Takaisin ja jatka luonnoksen muokkaamista, kunnes se on valmis julkaistavaksi.

Mobiililaite

Jos haluat luoda postauksen mobiililaitteella, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Google My Business.
  2. Valitse Etusivu.
  3. Napauta oikeasta alakulmasta Plus.
  4. Napauta Luo postaus.
    Huom. Sinua saatetaan pyytää lisäämään valokuva. Jos et halua lisätä valokuvaa, napauta Ohita.
  5. Luo postaus. Tässä näytössä voit lisätä postaukseen valokuvia, videoita tekstiä, tapahtumia, tarjouksia ja painikkeen. Napauta kutakin kenttää ja kirjoita haluamasi tiedot.

Kaiken ladatun median on täytettävä seuraavat kokovaatimukset:

• minimi: 400 x 300 pikseliä ja 10 kt
    • maksimi: 10 000 x 10 000 pikseliä ja 25 Mt.
  6. Voit esikatsella postausta napauttamalla Esikatselu.
  7. Jos olet tyytyväinen esikatseluun, napauta Julkaise.
    Huom. Jos haluat muuttaa postausta, napauta näytön vasemmasta yläkulmasta Takaisin Takaisin. Muokkaa luonnosta, kunnes se on valmis julkaistavaksi.

Voit myös muokata postausta tai poistaa sen.