Beleid voor foto's en video's in Bedrijfsprofiel en Contentbeleid voor Bedrijfsprofiel-posts

U kunt uw bedrijfsprofiel gebruiken om relevante, actuele informatie rechtstreeks met uw klanten te delen. Ons beleid tegen verboden en beperkte content zorgt ervoor dat door u ingediende content (waaronder tekst, foto's of video's) een positieve omgeving voor klanten biedt.

Beleid voor foto's en video's in Bedrijfsprofiel

Ons beleid tegen verboden en beperkte content is van toepassing op uw ingediende of gepubliceerde foto's en video's. Foto's en video's moeten ook voldoen aan aanvullende criteria.

Het is ook uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw geposte afbeeldingen voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

Contentbeleid voor Bedrijfsprofiel-posts

U bent ervoor verantwoordelijk dat uw geposte content voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

We passen dit beleid van tijd tot tijd aan. Kom hier dus regelmatig even kijken of er updates zijn. We informeren u over beleidswijzigingen als de toepasselijke wetgeving dit vereist.

Geen telefoonnummers in posts

We staan niet toe dat uw postcontent een telefoonnummer bevat omdat we het risico op misbruik willen voorkomen.

In plaats daarvan kunt u bij uw post de knop Nu bellen toevoegen. Deze knop gebruikt het geverifieerde telefoonnummer voor uw bedrijfsprofiel.

Hotelposts

• Hotelbedrijven kunnen met lokale posts relevante, actuele informatie aan klanten leveren.
  • Hotels mogen geen posts maken met aanbiedingen of die links vermelden of bevatten voor deals, promoties, speciale aanbiedingen of kortingen. Zo voorkomen we dat klanten niet weten waar ze op het infoblad van het hotel naartoe moeten navigeren om organische en advertentieprijzen te vinden.