Politik vedrørende billeder og videoer i Virksomhedsprofil og indholdspolitik vedrørende opslag

Du kan bruge din virksomhedsprofil til at kommunikere direkte med kunderne og give dem relevante og rettidige oplysninger. Vores politikker vedrørende forbudt indhold og indhold, der er underlagt begrænsninger, giver dig mulighed for at sikre dig, at alt indhold, du indsender (herunder tekst, billeder eller videoer), giver kunderne en positiv oplevelse.

Politik vedrørende billeder og videoer i Virksomhedsprofil

Indsendte og offentliggjorte billeder og videoer er underlagt vores politikker vedrørende forbudt indhold og indhold, der er underlagt begrænsninger. Billeder og videoer skal også opfylde yderligere kriterier.

Du er desuden ansvarlig for, at de billeder og videoer, du uploader, overholder alle gældende love og regler.

Indholdspolitik vedrørende Virksomhedsprofil-opslag

Det er dit ansvar at sikre dig, at det indhold, du uploader, overholder alle gældende love og regler.

Vi ændrer disse politikker fra tid til anden, og du bør derfor holde dig informeret her på siden. Vi giver besked om sådanne ændringer, hvis det er påkrævet i henhold til gældende lov.

Undlad at medtage telefonnumre

For at forhindre misbrug tillader vi ikke, at du medtager et telefonnummer i dit opslags indhold.

Du kan i stedet medtage en "Ring nu"-knap i dit opslag med det verificerede telefonnummer fra din virksomhedsprofil.

Hotelopslag

• Hos hotelvirksomheder kan man oprette lokale opslag for at give potentielle kunder relevante og rettidige oplysninger.
  • Der må ikke oprettes "tilbudsopslag" for hoteller eller opslag, hvori der nævnes eller linkes til specialtilbud, kampagnetilbud, særtilbud eller rabatter. Dette sikrer, at kunderne ikke bliver forvirrede over, hvor de skal navigere hen på panelet med hotelinfo for at finde priser fra organisk visning og annoncer.