Uw meldingen beheren

U kunt kiezen welke soorten meldingen u van Google Mijn Bedrijf wilt ontvangen op uw mobiele apparaat en in uw inbox. Meldingen kunnen op verschillende manieren handig zijn. Zo kunnen ze u op de hoogte stellen wanneer klanten foto's of reviews in uw bedrijfsprofiel achterlaten, u informeren over productnieuws van Google en u eraan herinneren uw profiel up-to-date te houden.

U kunt zich aanmelden voor onder meer de volgende meldingen:

• Meldingen wanneer iemand in uw bedrijfsprofiel post
  • Suggesties om uw bedrijfsprofiel up-to-date te houden
  • Updates over uw account
  • Updates over nieuwe functies
  • Meldingen als u nieuwe volgers of afspraken ontvangt (alleen mobiel)

Welke instellingen voor meldingen u ook heeft geselecteerd, u kunt van Google altijd belangrijke updates over uw account ontvangen.

Mogelijk ziet u meldingen van Google Mijn Bedrijf in Google Maps en Zoeken. Als u zich voor deze meldingen wilt afmelden, tikt u op een melding en houdt u deze vast. Schakel vervolgens Bedrijfsvermeldingen uit.

E-mailmeldingen beheren

1. Open de Google Mijn Bedrijf-app op uw iPhone of iPad.
    • Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Meldingen.
  3. Schakel Meldingen in.
  4. Vink het selectievakje aan naast elk soort melding dat u wilt ontvangen.

Deze instellingen zijn van toepassing op alle vermeldingen die eigendom zijn van of worden beheerd door het account dat is ingelogd bij Google Mijn Bedrijf. Als u wilt nagaan welk account u momenteel gebruikt, tikt u op Meer Meer en kijkt u welk Google-account er wordt vermeld.

Meldingen voor niet-geverifieerde bedrijven stoppen

Als u geen meldingen wilt ontvangen voor bedrijven die u niet kunt of wilt verifiëren, kunt u bedrijfsprofielen verwijderen die u al heeft geclaimd via Google Mijn Bedrijf. U ontvangt nog steeds meldingen voor bedrijven die u heeft geverifieerd.