Ilmoitusten valitseminen

Voit valita, millaisia Yritysprofiilia koskevia ilmoituksia haluat saada mobiililaitteellesi ja sähköpostiisi. Ilmoituksista voi olla monenlaista hyötyä. Voit saada esimerkiksi muistutuksia profiilin päivittämisestä, tuoteuutisia Googlelta ja ilmoituksia asiakkaiden Yritysprofiiliisi lisäämistä kuvista tai arvosteluista.

Voit vastaanottaa ilmoituksia esimerkiksi seuraavista:

• yritysprofiiliisi lisätty postaus
  • yritysprofiilin päivitysehdotukset
  • tiliäsi koskevat päivitykset
  • uusia ominaisuuksia koskevat päivitykset
  • uudet seuraajat tai varaukset (vain mobiililaite).

Google voi lähettää sinulle tietoa tiliäsi koskevista tärkeistä päivityksistä ilmoitusasetuksistasi riippumatta.

Saatat nähdä Yritysprofiilia koskevia ilmoituksia Google Mapsissa ja Haussa. Jos et halua näitä ilmoituksia, kosketa jotakin niistä pitkään. Poista sitten Yritysprofiilit käytöstä.

Sähköposti-ilmoitusten valitseminen

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset.
  3. Määritä ilmoitusten kieli ja sähköpostiosoite, johon ilmoitukset lähetetään.
  4. Valitse niiden ilmoitusten ruudut, joita haluat vastaanottaa.

Asetukset koskevat kaikkia profiileja, jotka ovat sen tilin omistamia tai ylläpitämiä, jolla olet kirjautuneena Yritysprofiiliin. Näet käyttämäsi tilin sivun oikeasta yläreunasta.

Ilmoitusten valitseminen Google Haussa

1. Kirjaudu sille Google-tilille, jolla ylläpidät Yritysprofiiliasi.
  2. Löydät Yritysprofiilisi hakemalla Googlesta yrityksesi tarkkaa nimeä.
  3. Valitse tarvittaessa Näytä profiili, jotta voit muuttaa Yritysprofiilin tietoja.
  4. Klikkaa Lisää Three-dot menu vertical nuoli oikealle Ilmoitukset.
    Vinkki: Jotkut käyttäjät voivat saada ilmoitukset tekstiviesteinä. Jos haluat saada tekstiviesti-ilmoituksia, sinun on lisättävä puhelinnumerosi.
  5. Etsi haluamasi ilmoitus.
  6. Laita ilmoitukset päälle tai pois.

Vahvistamattomia yrityksiä koskevien ilmoitusten lopettaminen

Jos et halua enää ilmoituksia yrityksistä, joita et voi tai halua vahvistaa, voit poistaa Yritysprofiilit, joiden omistajaksi olet jo ilmoittautunut. Saat edelleen ilmoituksia niistä yrityksistä, jotka olet vahvistanut.