Ilmoitusten valitseminen

Voit valita, millaisia Yritysprofiilia koskevia ilmoituksia haluat saada mobiililaitteellesi ja sähköpostiisi. Ilmoituksista voi olla monenlaista hyötyä. Voit saada esimerkiksi muistutuksia profiilin päivittämisestä, tuoteuutisia Googlelta ja ilmoituksia asiakkaiden Yritysprofiiliisi lisäämistä kuvista tai arvosteluista.

Voit vastaanottaa ilmoituksia esimerkiksi seuraavista:

• yritysprofiiliisi lisätty postaus
  • yritysprofiilin päivitysehdotukset
  • tiliäsi koskevat päivitykset
  • uusia ominaisuuksia koskevat päivitykset
  • uudet seuraajat tai varaukset (vain mobiililaite).

Google voi lähettää sinulle tietoa tiliäsi koskevista tärkeistä päivityksistä ilmoitusasetuksistasi riippumatta.

Saatat nähdä Yritysprofiilia koskevia ilmoituksia Google Mapsissa ja Haussa. Jos et halua näitä ilmoituksia, kosketa jotakin niistä pitkään. Poista sitten Yritysprofiilit käytöstä.

Ilmoitusten valitseminen Google Maps ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-laitteella.
  2. Napauta Mapsin oikeasta alakulmasta Yritys.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Ilmoitukset Standard android/iOS notification icon.

Vinkki: Jotkin yritykset voivat saada tekstiviesti-ilmoituksia. Jos haluat saada tekstiviestejä, sinun on lisättävä puhelinnumerosi.

Ilmoitusten valitseminen Google Haussa

1. Kirjaudu sille Google-tilille, jolla ylläpidät Yritysprofiiliasi.
  2. Löydät Yritysprofiilisi hakemalla Googlesta yrityksesi tarkkaa nimeä.
  3. Valitse tarvittaessa Näytä profiili, jotta voit muuttaa Yritysprofiilin tietoja.
  4. Napauta Valikko Three-dot menu vertical nuoli oikealle Sähköposti-ilmoitukset.
  5. Etsi haluamasi ilmoitus.
  6. Laita ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Vahvistamattomia yrityksiä koskevien ilmoitusten lopettaminen

Jos et halua enää ilmoituksia yrityksistä, joita et voi tai halua vahvistaa, voit poistaa Yritysprofiilit, joiden omistajaksi olet jo ilmoittautunut. Saat edelleen ilmoituksia niistä yrityksistä, jotka olet vahvistanut.