Ilmoitusten valitseminen

Voit valita, millaisia Google My Business ‑ilmoituksia mobiililaitteellesi ja sähköpostiisi lähetetään. Ilmoituksista voi olla monenlaista hyötyä: niiden kautta saat esimerkiksi tietoa asiakkaiden yritysprofiiliisi lisäämistä kuvista tai arvosteluista, tuoteuutisia Googlelta ja muistutuksia profiilin päivittämisestä.

Voit vastaanottaa ilmoituksia esimerkiksi seuraavista:

• yritysprofiiliisi lisätty postaus
  • yritysprofiilin päivitysehdotukset
  • tiliäsi koskevat päivitykset
  • uusia ominaisuuksia koskevat päivitykset
  • uudet seuraajat tai varaukset (vain mobiililaite).

Google saattaa lähettää sinulle tiliäsi koskevia tärkeitä päivityksiä ilmoitusasetuksistasi riippumatta.

Google My Business ‑ilmoitukset voivat näkyä Google Mapsissa ja Haussa. Jos haluat lopettaa näiden ilmoitusten vastaanottamisen, kosketa pitkään ilmoitusta. Poista sitten Yritysprofiilit käytöstä.

Ilmoitusten valitseminen Google Maps ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta tilikuvaketta Tiliympyrä ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  3. Valitse Oma yritys.
    • Ota ilmoitus käyttöön valitsemalla sen valitsin.
    • Poista ilmoitus käytöstä poistamalla valitsimen valinta.

Sähköposti-ilmoitusten valitseminen

1. Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google My Business ‑sovellus.
    • Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä haluamasi.
  2. Napauta Lisää Lisää ja sitten asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  3. Ota Ilmoitukset käyttöön.
  4. Valitse niiden ilmoitusten valintaruudut, joita haluat vastaanottaa.

Asetukset koskevat kaikkia profiileja, jotka ovat Google My Businessiin kirjautumiseen käyttämäsi tilin omistamia tai ylläpitämiä. Näet käyttämäsi Google-tilin napauttamalla Lisää Lisää.

Ilmoitusten valitseminen Google Haussa

1. Varmista, että olet kirjautuneena sille tilille, jolla olet rekisteröitynyt Google My Businessiin.
  2. Löydät yritysprofiilisi hakemalla Googlesta yrityksesi tarkkaa nimeä.
  3. Valitse tarvittaessa Näytä profiili, jotta voit hoitaa yritysprofiiliasi.
  4. Napauta valikkokuvaketta Three-dot menu verticalright arrow valitse Sähköposti-ilmoitukset.
  5. Etsi haluamasi ilmoitus.
  6. Laita ilmoituksen vieressä oleva valitsin päälle tai pois päältä.

Vahvistamattomia yrityksiä koskevien ilmoitusten lopettaminen

Jos haluat lopettaa sellaisia yrityksiä koskevat ilmoitukset, joita et voi tai halua vahvistaa, voit poistaa yritysprofiilit, joiden omistajaksi olet jo ilmoittautunut Google My Businessissa. Saat edelleen ilmoituksia niistä yrityksistä, jotka olet vahvistanut.