Uw meldingen beheren

U kunt kiezen welke soorten meldingen u van Bedrijfsprofiel wilt ontvangen op uw mobiele apparaat en in uw inbox. Meldingen kunnen op verschillende manieren handig zijn. Zo kunnen ze u op de hoogte stellen wanneer klanten foto's of reviews in uw bedrijfsprofiel achterlaten, u informeren over productnieuws van Google en u eraan herinneren uw profiel up-to-date te houden.

U kunt zich aanmelden voor onder meer de volgende meldingen:

• Meldingen wanneer iemand in uw bedrijfsprofiel post
  • Suggesties om uw bedrijfsprofiel up-to-date te houden
  • Updates over uw account
  • Updates over nieuwe functies
  • Meldingen als u nieuwe volgers of afspraken ontvangt (alleen mobiel)

Welke instellingen voor meldingen u ook heeft geselecteerd, Google kan u altijd belangrijke updates over uw account sturen.

Mogelijk ziet u meldingen voor Bedrijfsprofiel op Google Maps en Zoeken. Als u zich voor deze meldingen wilt afmelden, tikt u op een melding en houdt u deze vast. Vervolgens zet u Bedrijfsprofielen uit.

E-mailmeldingen beheren

1. Log op uw computer in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  3. Stel uw voorkeurstaal en e-mailadres voor meldingen in.
  4. Vink het selectievakje aan naast elk soort melding dat u wilt ontvangen.

Deze instellingen zijn van toepassing op alle profielen die eigendom zijn van of worden beheerd door het account dat is ingelogd bij Bedrijfsprofiel. U kunt rechtsboven op de pagina zien welk account u momenteel gebruikt.

Meldingen beheren in Google Zoeken

1. Log in op het Google-account waarmee u uw bedrijfsprofiel beheert.
  2. Zoek op Google naar uw exacte bedrijfsnaam als u uw bedrijfsprofiel wilt bekijken.
  3. Selecteer zo nodig Profiel bekijken om uw bedrijfsprofiel te beheren.
  4. Klik op Meer Three-dot menu vertical pijl-rechts Meldingen.
    Tip: Voor sommige gebruikers kunnen ook sms-meldingen beschikbaar zijn. Voeg uw telefoonnummer toe als u sms-meldingen wilt krijgen.
  5. Zoek de melding die u wilt beheren.
  6. Zet de schakelaar naast de melding aan of uit.

Meldingen voor niet-geverifieerde bedrijven stoppen

Als u geen meldingen wilt krijgen voor bedrijven die u niet kunt of wilt verifiëren, kunt u bedrijfsprofielen verwijderen die u al heeft geclaimd. U krijgt nog wel meldingen voor bedrijven die u heeft geverifieerd.