Google Yritysprofiilien pohjalta luodut verkkosivustot poistuvat käytöstä

Google Yritysprofiilien pohjalta luodut verkkosivustot eivät ole enää 5.3.2024 alkaen käytettävissä, ja sivustollasi käyvät asiakkaat uudelleenohjataan sen sijaan Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi.

Asiakkaat uudelleenohjataan Yritysprofiiliin vain 10.6.2024 asti. Tämän jälkeen asiakkaat saavat Sivua ei löydy ‐virheilmoituksen, kun he yrittävät käydä verkkosivustollasi. Jos haluat, että yritykselläsi on verkkosivusto jatkossakin, voit luoda uuden sivuston muiden työkalujen avulla. Lisää sitten uuden verkkosivuston osoite Yritysprofiiliisi.

Vinkkejä:

• Verkkotunnukset, joiden pääte on business.site tai negocio.site, on poistettu Yritysprofiilisi sivustokentästä. Suosittelemme, että päivität Google Yritysprofiiliisi uuden verkkosivuston.
  • Muutos ei vaikuta Yritysprofiiliisi muilla tavoin.
  • Jos sinulla ei ole Google Yritysprofiilin pohjalta luotua verkkosivustoa, tässä artikkelissa kerrotut muutokset eivät vaikuta sinuun.

Muistathan, että Yritysprofiili sopii hyvin seuraaviin tarkoituksiin:

• Yrityksen esitteleminen
  • Tärkeiden tietojen, päivitysten ja linkkien jakaminen muille somealustoille
  • Asiakkaiden houkutteleminen kuvien avulla
  • Yhteydenottotapojen kertominen, jotta asiakkaat voivat lähettää viestejä tai soittaa yritykseesi

Uuden sivuston luominen muilla työkaluilla

Voit luoda uuden yrityssivuston käyttämällä esimerkiksi jotakin seuraavista sivustotyökaluista:

Vinkki: Päivitä uuden sivuston osoite Yritysprofiiliisi. Katso ohjeet Yritysprofiilin muokkaamiseen.

Sivustoon yhdistetty Google Ads ‑kampanja

Mainokset, jotka on linkitetty Google Yritysprofiilin pohjalta luotuun sivustoon, voidaan hylätä ja ne voivat lakata näkymästä 5.3.2024 alkaen. Tämä johtuu siitä, että mainoksissa näkyvän URL-osoitteen verkkotunnus ei vastaa lopullista URL-osoitetta. Lue lisää mainosten kohteeseen liittyvistä vaatimuksista. Jos haluat jatkaa mainostamista, lue lisää verkkosivuston tai laskeutumissivun luomisesta mainoksille.

Voit myös keskeyttää kampanjasi.

Kolmannen osapuolen verkkotunnukset

Jos olet uudelleenohjannut omaan verkkotunnukseesi tulevan liikenteen Google Yritysprofiilin pohjalta luodulle verkkosivustolle, myös kyseiseen verkkotunnukseen tulevat asiakkaat uudelleenohjataan Yritysprofiiliisi. Uudelleenohjaus toimii vain 10.6.2024 asti. Kirjaudu käyttämäsi hosting-yrityksen tilille ja uudelleenohjaa kolmannen osapuolen verkkotunnukseen tuleva liikenne toiselle sivustolle ennen 10.6.2024.

Lisäohjeita

Jos tarvitset lisäapua Google Yritysprofiilin pohjalta luodun verkkosivuston käytöstä poistamiseen liittyen, ota yhteyttä.