Websites, der er oprettet ud fra en Google-virksomhedsprofil, deaktiveres

Fra og med den 5. marts 2024 er websites, der er oprettet ud fra en Google-virksomhedsprofil, ikke længere tilgængelige, og kunder, der besøger dit website, omdirigeres i stedet til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.

Dine kunder bliver kun omdirigeret til din virksomhedsprofil frem til den 10. juni 2024. Derefter får de vist fejlmeddelelsen "Siden blev ikke fundet", når de prøver at besøge dit website. Hvis du fortsat vil have et website for din virksomhed, kan du oprette et nyt website ved hjælp af et andet værktøj. Opdater derefter din virksomhedsprofil med den nye websiteadresse.

Tips!

• Domæner, der slutter med business.site og negocio.site, er blevet fjernet fra websitefeltet på din virksomhedsprofil. Vi anbefaler, at du opdaterer din Google Virksomhedsprofil med et nyt website.
  • Derudover får dette ingen konsekvenser for dine virksomhedsprofiler.
  • Hvis du ikke har et website, der er oprettet ud fra en Google-virksomhedsprofil, får de ændringer, der er beskrevet i denne artikel, ingen konsekvenser for dig.

Vi minder om, at din virksomhedsprofil er ideel til følgende:

• At sætte fokus på din virksomhed
  • At dele vigtige oplysninger, opdateringer og links til andre sociale platforme
  • At bruge billeder som hjælp til at tiltrække nye kunder
  • At gøre kunder opmærksomme på, hvordan de kan kontakte dig (du kan f.eks. aktivere beskedfunktionen eller tilføje din virksomheds telefonnummer)

Opret et nyt website ved hjælp af et andet værktøj

Hvis du fortsat vil have et website for din virksomhed, kan du overveje at bruge et websiteværktøj såsom følgende:

Tip! Opdater din virksomhedsprofil med dit nye websites adresse. Få oplysninger om, hvordan du redigerer din virksomhedsprofil på Google.

Administrer en Google Ads-kampagne, der er knyttet til dit website

Fra og med den 5. marts 2024 kan annoncer, der er tilknyttet et website, som er oprettet via Google Virksomhedsprofil, blive afvist og dermed stoppe med at blive kørt. Dette skyldes, at domænet i annoncernes annoncerede webadresse ikke matcher den endelige webadresse. Få flere oplysninger om krav vedrørende destination for annoncer. Hvis du vil blive ved med at vise annoncer, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter et website eller en landingsside for dine annoncer

Du kan også sætte dine kampagner på pause.

Administrer dine tredjepartsdomæner

Hvis du benytter et brugerdefineret domænenavn til at videresende trafik til det website, der er oprettet ud fra din Google-virksomhedsprofil, bliver kunder, der besøger det pågældende domæne, også omdirigeret til din virksomhedsprofil. Omdirigeringen fungerer kun frem til den 10. juni 2024. Log ind på din konto hos hostingvirksomheden, og vælg muligheden "Omdiriger" eller lignende for at videresende de brugere, der besøger dit tredjepartsdomæne, til et andet website inden den 10. juni 2024.

Få yderligere hjælp

Kontakt os, hvis du har behov for yderligere hjælp vedrørende deaktiveringen af websites, der er oprettet ud fra en Google-virksomhedsprofil.