Få oplysninger om, hvordan du forbedrer din lokale rangering på Google

Administrer din virksomhed

Når brugere søger efter en virksomhed eller et sted i nærheden af den lokation, de befinder sig på, kan de finde lokale resultater overalt på Google, f.eks. i Maps og på Søgning. Hvis man f.eks. søger efter "Italiensk restaurant" på sin mobilenhed, vises der sandsynligvis nogle lokale resultater. Vi viser så vidt muligt restauranter i nærheden, som man måske har lyst til at besøge.

Du kan forbedre din virksomheds lokale rangering med Google Virksomhedsprofil ved at gøre krav på og opdatere dine virksomhedsoplysninger. Få flere oplysninger om, hvordan Google indhenter virksomhedsoplysninger med henblik på visning af søgeresultater.

Opdater dine virksomhedsoplysninger for at opnå større synlighed

Du kan opleve, at din virksomhed ikke vises ved relevante søgninger i dit område. Hvis du vil sørge for, at brugerne ser din virksomhed i de lokale søgeresultater så ofte som muligt, skal du sikre dig, at dine virksomhedsoplysninger i Virksomhedsprofil er korrekte, fuldstændige og engagerende.

Tip! Hvis du vil redigere virksomhedsoplysningerne for ti eller flere lokationer på én gang, kan du oprette et regneark til masseupload.

Angiv komplette data

Lokale resultater favoriserer de mest relevante resultater for hver søgning. Virksomheder med fuldstændige og korrekte oplysninger er lettere at matche med de rigtige søgninger.

Vigtigt! Sørg for at holde dine oplysninger opdaterede, når der sker ændringer i virksomheden.

Sørg for, at du har angivet alle virksomhedsoplysninger i Virksomhedsprofil, så brugerne ved, hvad din virksomhed laver, hvor den er beliggende, og hvornår de kan besøge den. Angiv oplysninger som (men ikke begrænset til) følgende:

• Fysisk adresse
  • Telefonnummer
  • Kategori
  • Attributter

Se, hvordan du redigerer dine virksomhedsoplysninger.

Få dine lokationer verificeret
Få dine virksomhedslokationer verificeret, så der er større sandsynlighed for, at de bliver vist i lokale søgeresultater overalt på Google, f.eks. i Maps og på Søgning. Få flere oplysninger om bekræftelse.
Hold oplysningerne om din virksomheds åbningstider opdaterede
Opdater dine åbningstider regelmæssigt, og angiv særlige åbningstider i forbindelse med højtider og begivenheder. Ved at angive præcise åbningstider fortæller du kunderne, hvornår du er til rådighed, og de kan føle sig sikre på, at der er åbent, når de kommer forbi. Se, hvordan du redigerer dine åbningstider.
Administrer og besvar anmeldelser
Besvar de anmeldelser, som brugerne skriver om din virksomhed. Når du svarer på anmeldelser, viser det, at du sætter pris på dine kunder og deres feedback. Positive anmeldelser af høj kvalitet fra dine kunder kan forbedre din virksomheds synlighed og øge sandsynligheden for, at en kunde besøger din lokation. Se, hvordan du opretter et link til kundeanmeldelser.
Tilføj billeder
Føj billeder til din virksomhedsprofil for at fremvise dine varer og ydelser og for at fortælle din virksomheds historie. Vellignende og indbydende billeder kan også vise kunderne, at din virksomhed tilbyder det, som de søger efter. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer billeder eller videoer på dine virksomhedsprofiler.
Tilføj butiksprodukter

Hvis du driver en detailhandelsvirksomhed i et kvalificeret land eller en kvalificeret region (USA, Canada, Storbritannien eller Irland), kan du gøre dem, der søger online, til kunder hos dig ved automatisk at få vist produkter fra din butik på din virksomhedsprofil.

Knyt dit kassesystem til appen for lokalt butikslager eller produktlæseren for at få dine produkter tilføjet på din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du viser produkter fra din butik.

Sådan fastlægger Google den lokale rangering

Lokale resultater er primært baseret på relevans, afstand og udbredelse. En kombination af disse faktorer hjælper os med at finde det bedste match til søgningen. Vores algoritmer kan f.eks. beslutte, at det er mere sandsynligt, at en virksomhed, der ligger længere væk fra din lokation, har det, der søges efter, end en virksomhed, der ligger tættere på, og derfor give førstnævnte en højere rangering i de lokale resultater.

Relevans
Relevans angiver, i hvor høj grad en lokal virksomhedsprofil matcher det, der søges efter. Tilføj fyldestgørende virksomhedsoplysninger, så Google bedre kan forstå din virksomhed og matche din profil med relevante søgninger.
Afstand
Afstand tager højde for, hvor langt hvert potentielle søgeresultat er fra den lokationsterm, der bruges i en søgning. Hvis en bruger ikke angiver en lokation i en søgning, beregner vi afstanden ud fra det, vi ved om brugerens lokation.
Udbredelse

Udbredelse henviser til, hvor velkendt en virksomhed er. Nogle steder har en større udbredelse i den virkelige verden, og søgeresultater prøver at afspejle dette i den lokale rangering. Berømte museer, kendte hoteller og udbredte butiksbrands får derfor sandsynligvis en prominent placering i lokale søgeresultater.

Udbredelse er desuden baseret på de oplysninger, som Google har om en virksomhed fra internettet, f.eks. links, artikler og indeks. Antal anmeldelser og bedømmelser på Google medregnes i rangeringen i den lokale søgning. Flere anmeldelser og positive bedømmelser kan forbedre din virksomheds lokale rangering. Din position i webresultater tages også med i beregningen, hvilket betyder, at bedste fremgangsmåder inden for søgemaskineoptimering (SEO, search engine optimization) er gældende.

Tip! Du kan ikke anmode om eller betale for en bedre lokal rangering på Google. Vi gør vores bedste for at sikre, at oplysningerne om, hvordan søgealgoritmen fungerer, holdes fortrolige, så rangeringssystemet bliver så fair som muligt for alle.