Få en bedre lokal rangering på Google

Lokale resultater vises for personer, der søger efter virksomheder og steder i nærheden af ​​deres sted. De vises flere forskellige steder i hele Maps og Søgning. Hvis du f.eks. søger efter "Italiensk restaurant" på din mobilenhed, vises der sandsynligvis nogle lokale resultater. Google prøver at vise dig en restaurant i nærheden af dig, som du måske har lyst til at besøge. På billedet nedenfor bruger Google lokale resultater til at foreslå nogle muligheder.

Du kan forbedre virksomhedens lokale rangering ved at bruge Google My Business.

Kan du ikke finde din virksomhed? Optimer dine oplysninger.

Du kan opleve, at din virksomhed ikke vises ved relevante søgninger i dit område. Hvis du vil sørge for, at dine kunder ser virksomheden så ofte som muligt i lokale søgeresultater, skal du gøre følgende i Google My Business. Angivelse og opdatering af virksomhedsoplysninger i Google My Business kan hjælpe virksomheden med at få en bedre lokal rangering på Google og forbedre dens tilstedeværelse på Google Søgning og i Maps.

Ønsker du at redigere virksomhedsoplysninger for ti eller flere steder på én gang? Så opret et regneark til masseupload.

Angiv komplette data

Lokale resultater favoriserer de mest relevante resultater for hver søgning, og virksomheder med fuldstændige og præcise oplysninger er lettere at matche med de rigtige søgninger. Sørg for, at indtaste alle virksomhedsoplysningerne i Google My Business, så kunderne ved mere om, hvad du laver, hvor du er, og hvornår de kan besøge dig. Angiv oplysninger som (men ikke begrænset til) din fysiske adresse, dit telefonnummer og din kategori. Sørg for at holde disse oplysninger opdaterede, når der sker ændringer i virksomheden. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine virksomhedsoplysninger

Bekræft dine placeringer

Bekræft dine virksomhedsadresser for at øge muligheden for at blive vist til brugere på alle Googles produkter, f.eks. Maps og Søgning. Få flere oplysninger om bekræftelse

Opdater dine åbningstider

Ved at angive og opdatere dine åbningstider, herunder særlige åbningstider i ferier og ved særlige begivenheder, ved dine potentielle kunder altid, hvornår du er til rådighed, og at der er åbent, når de kommer forbi din placering. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine åbningstider

Administrer og besvar anmeldelser

Interager med kunder ved at svare på anmeldelser, som de skriver om virksomheden. Hvis du svarer på anmeldelser, viser du, at du sætter pris på dine kunder og den feedback, som de giver virksomheden. Positive anmeldelser af høj kvalitet fra dine kunder hjælper også med til at forbedre virksomhedens synlighed og øger sandsynligheden for, at en potentiel kunde besøger dit sted. Du kan opmuntre kunderne til at give feedback ved at oprette et link, de kan klikke på for at skrive en anmeldelse. Få flere oplysninger

Tilføj billeder

Når du føjer billeder til dine fortegnelser, kan folk se dine varer og tjenester, og det kan hjælpe dig med at fortælle virksomhedens historie. Præcise og indbydende billeder kan også vise potentielle kunder, at virksomheden tilbyder det, som de søger. Få flere oplysninger

Sådan bestemmer Google lokale rangeringer

Lokale resultater er primært baseret på relevans, afstand og udbredelse. Disse faktorer kombineres for at hjælpe med at finde det bedste match til din søgning. Googles algoritmer kan f.eks. beslutte, at det er mere sandsynligt, at en virksomhed, der ligger længere væk fra din placering, har det, som du leder efter, end en virksomhed, der ligger tættere på, og derfor give førstnævnte en højere rangering i de lokale resultater.

Relevans

Relevans angiver i hvor høj grad en lokal fortegnelse matcher det, der søges efter. Hvis du tilføjer fuldstændige og detaljerede virksomhedsoplysninger, giver det Google en bedre forståelse af virksomheden og bedre muligheder for at matche din fortegnelse med relevante søgninger.

Afstand

Det giver næsten sig selv – afstand angiver, hvor langt det enkelte mulige søgeresultat befinder fra den stedterm, der bruges i en søgning. Hvis brugeren ikke angiver et sted i sin søgning, beregner Google afstanden ud fra den tilgængelige viden om brugerens placering.

Udbredelse

Udbredelse refererer til, hvor kendt en virksomhed er. Nogle steder har en større udbredelse i den virkelige verden, og søgeresultater prøver at afspejle dette i den lokale rangering. Berømte museer, kendte hoteller og varemærkebutikker får derfor sandsynligvis en prominent placering i lokale søgeresultater.

Udbredelse er desuden baseret på de oplysninger, som Google har om en virksomhed fra internettet (f.eks. links, artikler og indeks). Antal anmeldelser og bedømmelser på Google medregnes i rangeringen i den lokale søgning, så flere anmeldelser og positive bedømmelser forbedrer sandsynligvis en virksomheds lokale rangering. Din position i webresultater tages også med i beregningen, hvilket betyder, at optimale løsninger inden for SEO også gælder i forbindelse med optimering til lokale søgninger.

Det er ikke muligt at anmode om eller betale for en bedre lokal rangering på Google. Vi gør vores bedste for at sikre, at detaljerne om, hvordan søgealgoritmen fungerer, ikke bliver offentligt tilgængelige, for at gøre rangeringssystemet så fair som muligt for alle.