Consultar el rendiment d'un perfil d'empresa i veure'n estadístiques

Pots fer un seguiment del rendiment del teu perfil d'empresa durant un període de temps determinat. Defineix un interval de dates i obtén estadístiques sobre com les persones interaccionen amb la teva empresa a Google.
Consell: tenim previst actualitzar les mètriques que compartim per proporcionar les dades més útils dels perfils d'empresa. Obtén més informació sobre els canvis en les dades de la pàgina Estadístiques.

Fer un seguiment del rendiment del perfil d'empresa

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per trobar l'informe:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Rendiment.
    • Amb Google Maps, selecciona Promociona i, a continuació, Rendiment.
  3. A la part superior, selecciona un interval de dates per a l'informe i selecciona Aplica.

Accedir a les estadístiques de diverses fitxes alhora

Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

Pots baixar les estadístiques de diversos perfils de manera massiva en un full de càlcul. D'aquesta manera, podràs veure el rendiment de les diferents ubicacions d'una cadena a la Cerca de Google i a Maps.

Només hi ha estadístiques disponibles per als perfils verificats.

1. A l'ordinador, inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. Selecciona els perfils de què vulguis baixar un informe d'estadístiques de manera massiva.
  3. A sobre de la llista d'ubicacions, fes clic a Baixa les estadístiques.
  4. Selecciona el període de temps que vulguis per a les dades de les estadístiques i, a continuació, fes clic a Baixa a l'extrem inferior dret de la pantalla.
  5. L'informe es comença a baixar automàticament en una pestanya nova. Quan la baixada hagi finalitzat, pots tancar la pestanya.

Si no has activat la funció de baixada del perfil, pot ser que vegis "***" a les columnes del full de càlcul d'estadístiques que has baixat de manera massiva.

Hem fet canvis amb el format d'informe d'estadístiques massiu el setembre de 2023. Aquí tens un informe de mostra amb el format nou:

Consultar estadístiques directament des del perfil d'empresa a Google Maps

Els propietaris i els gestors poden consultar des del seu perfil d'empresa a Google Maps amb quina freqüència s'ha visualitzat el seu perfil. Pots fer servir les estadístiques de visualització del perfil per fer un seguiment de la popularitat de la teva empresa entre els clients que ja tens i els potencials. Només poden veure les estadístiques del perfil els propietaris i els gestors del perfil d'empresa.

Per consultar les estadístiques del perfil, inicia la sessió amb el mateix Compte de Google que fas servir per gestionar el perfil d'empresa. També pots veure estadístiques senzilles a Maps i a la Cerca si tens la sessió iniciada amb el mateix perfil.

Mètriques de rendiment disponibles

A l'informe de rendiment de l'empresa, pots supervisar determinades interaccions amb el perfil, com ara:

• Cerques: consultes que els usuaris han fet servir per trobar la teva empresa. La mètrica Cerques s'actualitza al principi de cada mes. Les actualitzacions poden tardar cinc dies a mostrar-se.
  • Usuaris que han vist el teu perfil: nombre de visitants únics al teu perfil. Un usuari es pot comptar un nombre limitat de vegades si visita el teu perfil d'empresa en diversos dispositius, com ara en un ordinador o un mòbil, i plataformes, per exemple Google Maps o la Cerca de Google. En cada combinació de dispositiu i plataforma, cada usuari només es pot comptar una vegada al dia. Si fa diverses visites al dia, no es compten.
    • Com que aquesta mètrica representa el nombre d'usuaris únics, pot ser inferior al nombre de visualitzacions que vegis al teu perfil d'empresa i a les notificacions per correu electrònic.
    • Com que la mètrica se centra en les visualitzacions del perfil d'empresa i no en les visualitzacions generals de l'empresa a Google, també pot ser que sigui inferior al nombre de visualitzacions que vegis al teu perfil d'empresa i a les notificacions per correu electrònic.
  • Sol·licituds d'indicacions: nombre de clients únics que sol·liciten indicacions per arribar a la teva empresa. Hem canviat la manera com comptem les sol·licituds d'indicacions úniques per reflectir, per exemple, quan un usuari toca diverses vegades una opció, quan cancel·la una sol·licitud o quan es tracta d'una activitat brossa. Esperem que la nova mètrica de sol·licituds d'indicacions reflecteixi de manera més precisa el nombre de vegades que els clients sol·liciten indicacions per arribar a la teva empresa. Encara estem provant la nova versió de la mètrica, de manera que la versió antiga continua estant disponible a la pàgina Estadístiques de Perfil d'empresa.
  • Trucades: nombre de clics al botó de trucada del perfil d'empresa. Proporciona el teu número de telèfon per començar a fer un seguiment d'aquesta mètrica.
  • Clics cap al lloc web: nombre de clics a l'enllaç del lloc web al perfil d'empresa.
  • Missatges: nombre de converses úniques a través de missatges.
  • Reserves: nombre de reserves completades pels clients. Per obtenir dades d'aquesta mètrica, has de configurar les reserves a través d'un proveïdor.
  • Clics de reserva: nombre de clics a l'enllaç de reserva gratuït de l'hotel. Als usuaris que fan clic al teu enllaç se'ls dirigeix a la pàgina de destinació per reservar directament amb tu. Aquesta mètrica només s'aplica als hotels.
  • Total d'interaccions: resum de totes les teves interaccions.
  • Comandes de menjar: comandes de menjar per recollir a l'establiment o entregar a domicili fetes directament des del teu perfil d'empresa a Google amb un proveïdor de Demana amb Google. Consulta els proveïdors de Demana amb Google.
  • Productes: nombre de visualitzacions dels productes durant un període seleccionat. Aquestes visualitzacions només tenen en compte els productes venuts a la ubicació del teu perfil d'empresa, no venuts en línia.
  • Cartes: nombre de clics al contingut de la carta per usuari i dia. Inclou fotos de la carta, URL de la carta i dades estructurades de la carta al teu perfil d'empresa.

La pàgina de rendiment no inclou el nombre de visualitzacions que rep un perfil d'empresa.

Estadístiques de comparació de preus d'hotels

Per comparar el preu del teu hotel amb el d'altres hotels que els usuaris han vist, pots consultar la pàgina de rendiment.

La comparació de visió general mostra la mitjana del preu més barat de tots els proveïdors durant els 30 dies següents. Pots consultar els detalls de la comparació per veure una visualització diària del preu més barat del teu hotel en comparació amb el de la resta d'hotels.

Per actualitzar els preus del teu hotel a Google, pots canviar la manera com els comparteixes. Obtén més informació sobre com pots compartir els teus preus amb Google com a propietari d'un hotel.