Administrer bedriftsprofilen din direkte på Google

Med en bedriftsprofil på Google Søk og Maps kan du gjøre følgende:

Viktig:

Kom i gang på Søk og Maps

Viktig: For at du skal kunne administrere en bedriftsprofil, må åpningsdatoen for den tilknyttede bedriften være færre enn 90 dager fremover i tid. Ellers må du bruke Administrering av Bedriftsprofil.

Tips:

Administrer bedriftsprofilen din på Google Søk og i Google Maps-appen

Slik administrerer du profilen din direkte på Google:

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Slik administrerer du bedriften din:
    • I Google Søk kan du velge mellom alternativer som Endre profilen, Legg til et bilde, Les anmeldelser, Meldinger med mer.
    • I Google Maps trykker du på Bedrift for å begynne å administrere bedriftsprofilen din.

Overgangen fra Google Min bedrift-appen til Google Maps-appen

Viktig: Måten kundene kan finne og samhandle med bedriftsprofilen på, endres ikke. Du har fortsatt tilgang til Bedriftsprofil-dataene dine via Google Søk og Google Maps-mobilappen.

1. Last ned Google Maps-appen til mobilenhetene dine. Finn ut hvordan du laster ned Google Maps-appen.
    • Tips: Trykk på Åpne i Maps i Google Min bedrift-appen for å bytte til Google Maps-appen.
  2. Logg på den Google-kontoen du logger på bedriftsprofilen med.
  3. Du kan åpne bedriftsprofilen din via Google Maps-appen Kart ved å trykke på Bedrift nederst til høyre.

Endre tilgangen din eller slutt å administrere bedriftsprofilen din

Administrer profilstyrken din

Du kan bruke Googles styrkeindikator for profiler til å forbedre bedriftsprofilen din og komme i kontakt med flere kunder når du oppdaterer bedriftsinformasjon.

Med profilens styrkeindikator kan du

• identifisere og legge til manglende informasjon i profilen, deriblant bedriftens beskrivelse, åpningstider og kontaktinformasjon
  • sjekke at profilinformasjonen er samsvarende i alle Google-produkter og -tjenester, blant annet på Google Søk, Google Maps og Google Shopping
  • legge til innhold i profilen, for eksempel bilder, videoer og innlegg

Viktig: Styrkeindikatoren for profiler vises bare for bekreftede oppføringer. Se hvordan du bekrefter bedriften din.

Slik bruker du verktøyet for profilstyrke:

1. Gå til bedriftsprofilen din.
  2. Finn menyikonet , og klikk på Fyll ut informasjon under sirkelen for profilens styrkeidentifikator.
    • I profilflyten blir du bedt om å oppdatere ufullstendige deler av profilen.
  3. Når du har oppdatert profilen, klikker du på Neste.
    • Du kan gå til den neste skjermen ved å klikke på Hopp over.
  4. Klikk på Gå til profilen på den siste skjermen.

Administrer flere profiler

Du kan administrere enkeltprofiler på Google Søk. Hvis du har flere profiler, kan du fortsatt administrere dem via Administrering av Bedriftsprofil. Du har fortsatt tilgang til massefunksjonalitet som opplastinger og nedlastinger av regneark samt samlet statistikk. Finn ut hvordan du kan administrere flere profiler samtidig.