Yritysprofiilin ylläpitäminen suoraan Googlesta

Tärkeää: Google My Business ‐mobiilisovellus ei ole enää saatavilla. Voit ylläpitää Yritysprofiiliasi Google Maps ‐sovelluksessa. Lue lisää

Vinkki: Jos tarvitset tukea, siirry Google Kauppiaskeskuksen ohjekeskukseen.

Google Mapsissa ja Haussa näkyvän Yritysprofiilin avulla voit tehdä seuraavaa:

Vinkki: Tietyt ominaisuudet voivat olla erilaisia Google Mapsissa ja Haussa ja eri käyttöjärjestelmissä.

Mapsin ja Haun käytön aloittaminen

Tärkeää: Voit ylläpitää Yritysprofiilia Mapsin ja Haun kautta vain, jos yrityksesi avajaispäivä on alle 90 päivän kuluttua. Jos se on tätä myöhemmin, voit käyttää Yritysprofiilien ylläpitoa.

Vinkki: Google päivittää Yritysprofiiliasi useiden eri lähteiden (esim. käyttäjien tekemien ilmoitusten ja lisensoidun sisällön) perusteella. Katso ohjeet Google-päivitysten hallintaan.

Yritysprofiilin omistajat ja ylläpitäjät

Jos käyttäjä hakee yritystäsi, Yritysprofiilisi näkyy hakutuloksissa. Voit luoda postauksia ja vastata arvosteluihin. Lue, miten voit parantaa paikallista sijoitustasi Googlessa.

Vinkki: Jos haluat tietää, miltä profiilisi näyttää muille, voit käyttää yksityistä selaamista Google Chromessa tai Mapsissa.

Yritysprofiilin ylläpitäminen Google Haussa ja Google Maps ‐sovelluksessa

Näin ylläpidät profiiliasi suoraan Googlesta:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse hakutulosten yläpuolella olevasta valikosta Muokkaa profiilia, Markkinoi tai Asiakkaat.
Vinkki: Kun käytät Google Hakua tietokoneella, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja, kuten Muokkaa profiilia, Lisää kuva, Lue arvosteluja ja Viestit.

Siirtyminen Google My Business ‐sovelluksesta Google Maps ‐sovellukseen

Tärkeää: Asiakkaat voivat löytää Yritysprofiilisi entiseen tapaan ja tehdä siinä samoja asioita kuin ennenkin. Löydät Yritysprofiilisi datan jatkossa Google Maps ‐mobiilisovelluksen ja Google Haun kautta.

1. Lataa Google Maps ‐sovellus mobiililaitteellesi. Lue ohjeet sovelluksen lataamiseen.
    • Vinkki: Voit siirtyä Google Maps ‐sovellukseen napauttamalla Google My Business ‐sovelluksesta Ylläpidä profiilia Mapsissa.
  2. Kirjaudu sille Google-tilille, jolla kirjaudut Yritysprofiiliisi.
  3. Löydät Yritysprofiilisi Google Maps ‐sovelluksesta Maps napauttamalla profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä ja sitten Oma Yritysprofiili.

Yritysprofiilin ylläpitämisen lopettaminen

Muita lähteitä